Starostlivosť o suché vlasy: Naše tipy a triky

Starostlivosť o suché vlasy spočíva najmä v správnom výbere vlasovej kozmetiky. Čo na suché vlasy, aby ste im znova vrátili ich stratenú vitalitu a lesk? 

Už vás nebaví dívať sa v zrkadle na suché vlasy bez života? Či už vaše vlasy stratili lesk a vitalitu v dôsledku chemického ošetrenia alebo im jednoducho chýba výživa a starostlivosť, máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu oživiť vaše vysušené vlasy a vrátiť im ich stratenú krásu.

Čo na suché vlasy po farbení?

Ak sú vaše vlasy po farbení suché, lámavé a krehké, je nevyhnutné začať okamžite používať prírodné šampóny vytvorené špeciálne na starostlivosť o farbené vlasy. Vyhnite sa šampónom, ktoré obsahujú silikóny, pretože tie môžu vlasy ešte viac vysušiť a zaťažiť. Rozhodnite sa pre nezávadné a šetrné prírodné šampóny a masky, ktoré vašim vlasom dodajú výživu, nezaťažia ich zbytočnými chemickými prímesami a navyše aj šetria životné prostredie.

Najlepšiu starostlivosť o suché vlasy ponúka príroda

Chcete vaše vlasy šetrne vyživiť bez toho, že by ste ich zbytočne namáhali rôznymi chemickými koktejlami, ktoré sa až príliš často ukrývajú v bežných šampónoch? Obráťte sa na produkty s čisto prírodným zložením. Ingrediencie ako rakytník či arganový olejbohaté na vitamíny a esenciálne mastné kyseliny, ktoré môžu pomôcť „opraviť“ a omladiť vaše suché vlasy. 

Náš tip: Logona šampón s BIO rakytníkom je určený špeciálne pre suché a poškodené vlasy, ktoré vďaka nemu nielen získajú späť svoju stratenú vitalitu, ale sa aj ľahšie rozčesávajú. Navyše, prírodný šampón s rakytníkom je vhodný na každodenné použitie.

Rozmaznávajte svoje suché vlasy intenzívnymi maskami

Masky poskytujú suchým vlasom hĺbkovú hydratáciu a regeneráciu. Maska je pre vaše vlasy niečím podobným ako deň strávený vo wellnesse. Prírodná Bio Hair Pro maska na suché a poškodené vlasy zvýrazňuje lesk farbených vlasov dvojitým účinkomchráni farbu, udržiava ju celistvú a intenzívnu od korienkov až po končeky a opravuje štruktúru vlasov zvnútra.  

Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte masku raz alebo dvakrát týždenne a uvidíte, že si čoskoro všimnete výrazné zlepšenie štruktúry vlasov.

Okúste kúzlo bezoplachovej starostlivosti s prírodnými olejmi

Prírodné produkty s výživnými olejmi, ako sú kokosový, rakytníkový alebo arganový môžete aplikovať na vlhké alebo suché vlasy, aby udržali hydratáciu, skrotili krepovatenie a dodali vlasom zdravý lesk. Vlasový olej s rakytníkom alebo BIO arganovým olejom vaše vlasy účinne vyživí, hydratuje, zregeneruje a udrží ich lesklé počas celého dňa. Prírodné vlasové oleje od značky Logona boli špeciálne vyvinuté pre potreby krehkých a poškodených vlasov. S našimi prírodnými produktami sa nemusíte báť žiadneho zbytočného zaťaženia či poškodenia vlasov alebo korienkov.  

Starostlivosť o suché vlasy je skutočne najmä o výbere tých správnych produktov. Zverte sa do rúk prírode a osvojte si novú rutinu s čisto prírodnou vlasovou kozmetikou.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz