SUCHÁ PLEŤ: PRINÁŠAME VÁM RÝCHLU SOS POMOC, KTORÚ OCENÍTE NAJMÄ V ZIME

Zima dokáže našu pleť pekne potrápiť. Následkom nízkych teplôt je naša pleť suchšia, stráca hydratáciu a tým aj obranyschopnosť. A ďalej už to poznáte. Začervenanie pokožky, viditeľné žilky, podráždenie a vy neviete, čo spraviť preto, aby ste to svojej pleti aspoň trocha uľahčili. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré pomôže vašej pleti prežiť zimu bez ujmy na kráse. 

ZMEŇTE SVOJU PLEŤOVÚ STAROSTLIVOSŤ. POUŽÍVAJTE KOZMETIKU S PROBIOTIKAMI

Máte problém so suchou pleťou? Vyskúšajte probiotiká! Probiotiká nie sú len doplnkom liečby pri zdravotných ťažkostiach. Stále viac sa využívajú práve v kozmetike v prípravkoch pre suchú a citlivú pleť! Majú totiž pozitívny vplyv na mikroflóru našej pleti. Keď je jej obranyschopnosť poškodená, vzniká priestor pre cudzie baktérie. Tie spôsobujú podráždenie pokožky, zápal, začervenanie či dokonca vyrážky. 

49(1)

Probiotiká v kozmetike obnovujú prirodzenú flóru našej pokožky, čím ju normalizujú a upokojujú. A to naša pleť v zime potrebuje! Kozmetika s probiotikami od značky prírodnej kozmetiky SANTE je obzvlášť vhodná pre suchú, prípadne citlivú pleť. Preto v zime využite ich pozitívne vlastnosti na zdravie vašej pokožky! 

POTREBUJETE SKUTOČNE RÝCHLE ÚČINKY? POUŽITE HYDRATAČNÚ MASKU!

Hovoríte si, že by ste potrebovali nejakú rýchlu pomoc, ktorá dokáže okamžite hydratovať vašu pleť? Riešením je pleťová maska. Dodá vašej pleti potrebnú hydratáciu a nemusíte vôbec dlho čakať, pretože funguje okamžite! Pleťová maska by mala tvoriť stále súčasť vašej pleťovej starostlivosti.

Hydratačná maska s BIO damašskou ružou poskytuje okamžitú hydratáciu suchej a citlivej pleti. Zásobuje pleť vodou do hĺbky pleti, navyše upokojuje pleť podráždenú zimou a chladom. Vďaka morským riasam a BIO damašskej ruži poskytuje pleti ochranu a vyhladenie. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz