SUCHÉ VLASY A ROZŠTIEPENÉ KONČEKY. AKO OŽIVIŤ VAŠE VLASY?

Starostlivosť o suché vlasy je veľmi náročná. Možno by sa mohlo zdať, že ich netreba tak často umývať, pretože sa nemastia, ale ženy so suchými vlasmi by vám vedeli rozprávať. Suché vlasy sa nadmerne zachlpujú, končeky sú rozštiepené, ťažko sa upravujú a keď si ich do toho ešte farbíte… Ale aj suchým vlasom sa dá pomôcť správnou starostlivosťou. V dnešnom článku vám prezradíme niekoľko tipov, vďaka ktorým oživíte svoje suché vlasy. 

SUCHÉ VLASY POTREBUJÚ ŠAMPÓN, KTORÝ ICH NEVYSUŠÍ EŠTE VIAC

Vedeli ste o tom, že k suchým vlasom sa často dopracujeme samé? Nie je to len fénovaním alebo častým žehlením. Častejšie je to aj starostlivosťou, ktorú im poskytujete. Bežné šampóny obsahujú sulfáty, ktoré obalia vlasy, postupom času až takými vrstvami, že vlas nedokáže prijímať hydratáciu a vysuší sa. Riešenie je teda jednoduché - používanie prírodných šampónov, ktoré neobsahujú tieto látky. Nájdete ich napríklad vo vlasovej starostlivosti od značky SANTE či LOGONA.  

SUCHÁ POKOŽKA HLAVY A SUCHÉ VLASY 

Ak vás trápi okrem suchých vlasov aj suchá či podráždená pokožka hlavy, prípadne trpíte citlivou pokožkou hlavy, šampón SENSITIVE BIO akácia od značky LOGONA je najlepšou starostlivosťou, ktorú svojim vlasom a pokožke hlavy môžete dopriať. Obsahuje zvláčňujúci komplex vytvorený z výťažkov z ľalie bielej, BIO granátových jabĺk a BIO prasličky, ktoré sa postarajú o zdravé vlasy a zdravú pokožku hlavy. 

POUŽÍVAJTE NA SVOJE SUCHÉ VLASY HYDRATAČNÉ A OBNOVUJÚCE KONDICIONÉRY

Hydratačný kondicionér napomôže uzavrieť vlas po umývaní, ale poskytuje mu aj intenzívnu hydratáciu. Tá zabezpečí, že vaše vlasy sa postupom času dostanú do normálu. 

Hydratačný kondicionér od značky LOGONA s aloe vera poskytuje vlasom hydratáciu počas umývania, chráni ich pred nadmerným vysúšaním a napomáha k lepšiemu rozčesávaniu. To je pri suchých vlasoch a rozštiepených končekoch asi najväčší problém. Hydratačný kondicionér zabezpečí zdravé a hydratované vlasy.

DOPRAJTE SVOJIM SUCHÝM VLASOM PRAVIDELNÚ KÚRU

Umývaním to nekončí! Suché vlasy s rozštiepenými končekmi potrebujú viac, ako len starostlivosť počas umývania. Skúste čas medzi dvomi umytiami vyplniť intenzívnymi vlasovými kúrami. Obsahujú totiž koncentrovanejšie množstvo aktívnych účinných látok ako bežný šampón či kondicionér!

Značka LOGONA prináša intenzívnu vlasovú kúru REPAIR s rakytníkom. Opravuje namáhané, poškodené vlasy a zvyšuje ich odolnosť, čo oceníte najmä pri suchých vlasoch, ktoré sú náchylné na lámanie a štiepenie končekov. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz