ZÁKLADNÁ KOZMETIKA PRE SUCHÚ PLEŤ

Priznajte sa. Koľko kozmetických produktov by sme našli u vás v kúpeľni? Asi veľa, však? Každá žena má na kozmetiku slabosť. A preto pravidelne dopĺňame jej zásoby. Krémy, oleje, séra, masky… A pritom nám ku kráse suchej pleti stačí len niekoľko kozmetických produktov, ale za to kvalitných. S prírodným zložením, účinnými ingredienciami z prírody a vhodných pre náš typ pleti. 

PRÍRODNÁ MICELÁRNA VODA NA ČISTENIE SUCHEJ PLETI

Každý typ pleti potrebuje pravidelné čistenie. Avšak ženy so suchou pleťou sa akosi rady vyhýbajú rannému čisteniu, pretože sa obávajú vysušenia pleti. Ale so správnym kozmetickým produktom to môže byť štart vašej hydratačnej starostlivosti! 

47(1)

Značka prírodnej certifikovanej kozmetiky LOGONA prináša micelárnu vodu s BIO damašskou ružou, ktorá je špeciálne vyvinutá pre potreby suchej pleti. Jej krémová textúra nedráždi ani nevysušuje, za to jej zloženie bude hýčkať vašu suchú pleť. Jemné prírodné zloženie s BIO damašskou ružou a BIO mandľovým olejom intenzívne hydratuje pleť už počas čistenia a napomáha pleti udržať si vlhkosť. Navyše perfektne odstraňuje mejkap!

 

BEZ HYDRATAČNÉHO DENNÉHO KRÉMU SA VAŠA SUCHÁ PLEŤ NEZAOBÍDE

Ak by sme mali zvoliť jeden jediný produkt pre vašu suchú pleť, určite by ním bol kvalitný hydratačný krém. Každá pleť potrebuje hydratáciu na to, aby si udržala svoju prirodzenú obranyschopnosť, čím sa stane odolnou voči podráždeniu či začervenaniu. Ale hydratácia nám zabezpečí hlavne to, že naša pleť bude starnúť pomalšie! 

Pre ženy so suchou pleťou odporúčame vyhladzujúci denný krém s BIO damašskou ružou LOGONA, ktorý poskytuje hĺbkovú hydratáciu a pomôže eliminovať vrásky! Extrakt z morských rias, BIO damašskej ruže a rastlinné oleje intenzívne hydratujú pleť, napomáhajú jej regenerácii a zároveň ju chránia pred vplyvom voľných radikálov. Krém aktivuje optimálne funkcie pleti, čím sa vám poďakuje vyhladenou pokožkou, eliminovaním vrások a zjednotením tónu pleti.  

OČNÉ OKOLIE TRPÍ NA DEHYDRATÁCIU NAJVIAC 

Očné okolie je na stav vody v pokožke citlivé najviac. Pokožka v okolí očí je tenšia ako zvyšná časť tváre, preto sa na nej prejavia príznaky starnutia ako prvé. Stavte na hydratačný očný krém!

47(3)

Očný krém s BIO damašskou ružou a extraktom z hnedých rias intenzívne ošetruje pokožku očného okolia, dodáva jej vodu a výrazne eliminuje drobné vrásky. Vyznačuje sa hydratačnými zložkami, ktoré vyživujú očné okolie a pôsobia dlhodobo.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz