AKO SI VYBRAŤ OČNÉ TIENE?

Správny výber očných tieňov dokáže s vaším vzhľadom spraviť divy. Ale veľa žien má problém práve s ich výberom. Aká farba? Konvenčné či prírodné? Ako si vybrať správne očné tiene, ktoré sa vám budú hodiť? 

PRÍRODNÉ VS. KONVENČNÉ OČNÉ TIENE

Hoci používame prírodnú pleťovú kozmetiku rady, svojej klasickej dekoratívnej kozmetiky sa vzdávame veľmi ťažko. Ale prečo? Veď prírodná dekoratívna kozmetika je rovnako kvalitná, pritom oveľa zdravšia ako tá klasická! A rovnako je to aj so šírkou sortimentu. Už teraz si môžete vybrať z tisícom odtieňov očných tieňov! 

Prírodné značky držia krok s trendmi.  Dokonca si môžete vybrať z rôznych paletiek očných tieňov, ktoré oceňujú aj profesionálne vizážistky! Na prírodných očných tieňoch renomovaných značiek oceníte ich kvalitu, dlhotrvajúce vlastnosti a predovšetkým čistotu ich zloženia. Neobsahujú totiž karmín, ktorý sa bežne nachádza v klasickej dekoratívnej kozmetike, pričom ide o živočíšnu zložku. 

OČNÉ TIENE PODĽA FARBY OČÍ

MODRÉ OČI

Ak sú vaše oči svetlomodré, sivomodré či sýtomodré, potrebujete zvýrazniť tú čistú modrú farbu dúhovky, čím vaše oči vyniknú najlepšie. Modré oči skvele vyzerajú s očnými tieňmi v odtieňoch zlatej, bronzovej, ružovej či hnedej

ZELENÉ OČI

K akémukoľvek odtieňu zelených očí pristane fialová farba očných tieňov. Vo farebnom spektre sú zelená a fialová kontrastné, čiže fialové očné tiene pomôžu zeleným očiam vyniknúť. Čo pristane zeleným očiam? Zvýrazní ich fialová farba, ktorá pôsobí kontrastne. Ale vyniknú aj v lososovej, hnedej či univerzálnej bronzovej. 

HNEDÉ OČI

Ženy s hnedými očami vyhrali. Pristane im takmer každá farba očného tieňa, ktorý použijú. Pozor však na experimenty s viacerými farbami - na ženách s hnedými očami môžu pôsobiť lacno. Ale ak potrebujete pomôcť s výberom, určite budete dobre vyzerať s ružovými, lososovými či modro-zelenými očnými tieňmi.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz