LEKÁRSKA PRÍRODNÁ KOZMETIKA BIOTURM

Spoločnosť BIOTURM GmbH bola založená v roku 2001.

Názov spoločnosti BIOTURM pochádza z názvu historickej vodárenskej veži, ktorá stojí na mieste sídla spoločnosti. Pomenovanie BIOTURM je kombinácia Bio a Turm (nemecké slovo pre vežu). Veža je symbolom vízie, stability a ochrany. BIOTURM je lekárska BIO kozmetika pre všetkých ľudí s problematickou pokožkou (suchá koža, alergická koža, neurodermatitída, psoriáza, akné atď.)

Záruka kvality BIOTURM

Produkty BIOTURM sú certifikované a spĺňajú prísne pravidlá certifikačných štandardov BDIH, BDIH COSMOS a ICEA.
Sú vyrábané podľa najnovších vedeckých poznatkov, sú použité vzácne prírodné látky a zložky, ktorých účinnosť je preukázateľná.
Spoločnosť pracuje s vysoko kvalitnými surovinami a pokiaľ je to možné, z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.Odmietame zložky, ktoré boli geneticky vyrobené alebo modifikované. BIOTURM garantuje vysokú kvalitu svojich produktov. Všetky produkty sú vyrobené v Nemecku.
BIOTURM je proti pokusom na zvieratách. Žiadne výrobky nie sú testované na zvieratách.    

Produkty BIOTURM neobsahujú:
        syntetické vône a farbivá
        silikóny
        parafínový olej
        PEG
        parabény

Vlastnosti BIOTURM produktov:

Aktívny Lakto-intenzívny komplex – významná zložka produktov.

Aktívny laktointenzívny komplex je účinnou základnou zložkou mnohých produktov BIOTURM - mastí, krémov, pleťových vôd až po intímnu líniu a šampóny. Komplex je vyrobený z certifikovanej organickej srvátky a obsahuje veľa zložiek, ktoré sa nachádzajú v podobnom zložení v prirodzenom prostredí pokožky: srvátkové bielkoviny a aminokyseliny, kyselina mliečna a jej soli, minerály, stopové prvky, sacharidy a vitamíny. To znamená že už základná zložka produktov je v súlade s pokožkou a vyznačuje sa veľmi dobrou znášanlivosťou. Zabezpečuje normalizáciu kožnej flóry a kyslého plášťa. Prírodná kyselina mliečna, esenciálne aminokyseliny, stopové prvky atď. sú veľmi dobre strebateľné pokožkou a normalizujú hladinu hydratácie pokožky. Pokožka dostáva to, čo potrebuje, aby sa stala a zostala zdravou.

Špeciálna kombinácia lakto-intenzívneho účinného komplexu s rastlinnými olejmi a rastlinnými extraktmi je charakteristická pre BIOTURM produkty. Pri výrobe a vývoji BIOTURM kombinuje tradičné poznatky o liečivej sile prírody a najnovších zisteniach moderného výskumu.

Špeciálne zložky BIOTURM produktov:
Aktívny lakto-intenzívny komplex,
urea,
Micro striebro,
kyselina hyalurónová,
oxid zinočnatý.

Špeciálne rastlinné oleje a extrakty:
aloe vera,
nechtík,
chili,
kofeín,
brusnica,
hena,
ľubovník bodkovaný,
harmanček,
levanduľa,
kvet lipy,
lotosový kvet,
pupalkový olej,
schisandra,
tigria tráva.

BIOTURM kozmetika so striebrom

Antiseptickým vlastnostiam striebra sa v lekárskom a kozmetickom sektore prikladá čoraz väčší dôraz. Pred desiatimi rokmi bolo striebro nedostupné. Moderné technológie dnes umožňujú vyrábať čisté striebro vo väčších množstvách. Mikro striebro je špeciálna forma čistého striebra s povrchom hubovitej štruktúry. Viaže a zneškodňuje bakterie a vírusy a plesne. Okrem schopnosti viazať škodlivé baktérie na pokožke, striebro je už roky známy utišujúcim účinkom na podráždenú pokožku. Mikro striebro má vynikajúce vlastnosti: znižuje svrbenie, je protizápalovéantibakteriálne a protiplesňové účinky. A má chladivý efekt. Preto sa úspešne používa pri liečení rôznych kožných ochorení spôsobených vírusmi, baktériami alebo plesňami.

Striebro sa používa v rôznych krémoch a mastiachNajmä v terapii starostlivosti o pokožku pri neurodermatitídepsoriáze, znižuje svrbenie. Striebro je všestranným pomocníkom každodenného života: či už v prípade popraskanej pokožkyuštipnutie hmyzom, herpesoch, pri spálení slnkom alebo na ošetrenie problematickej pleti teenagerov. Výborným pomocníkom pri riešení spomínaných problémov je BIOTURM telové mlieko so striebrom.

V produktoch BIOTURM sa používa mikro striebro, ktoré nemôže preniknúť do kože kvôli svojej veľkosti. Zostáva na koži, kým sa nezmyje. Nepoužíva sa nano striebro, o ktorom sa predpokladá, že prenikne do kože kvôli svojej malej veľkosti.

 

BIOTURM prírodné masti

Značka BIOTURM ponúka čisto prírodné masti na ošetrenie suchej stresovanej pokožky až po ošetrenie pri problémoch s neurodermatitídou a psoriázou na rôznych miestach tela.

Masti sú vyrobené v harmónii s prírodou. BIOTURM ponúka ľuďom rôzne účinné masti na každodennú starostlivosť pre zjednodušenie každodenných problémov s kožou.

Zinková masť BIOTURM obsahuje oxid zinočnatý sa extrahuje z čistenej zinkovej rudy. Je nepriepustný a odráža viditeľné svetlo. Má protizápalové, sťahujúce a antiseptické účinky.  Vysušuje mierne mokvavé oblasti pokožky. Oxid zinočnatý sa bežne používa v starostlivosti o dieťa, v prípade nečistej a mastnej kože alebo zapálenej pokožky.

 

BIOTURM masť s ľubovníkom. Ľubovník bodkovaný na nachádza voľne v prírode v celej Európe, v západnej Ázii a v severnej Afrike. Má hojivé účinky, hojí rany. Pôsobí antibakteriálne a zabraňuje tvorbe kmeňov stafylokokov, ktoré vo veľkej miere poškodzujú pokožku ľudí trpiacich na neurodermatitídu, pretože je poškodená prirodzená ochranná bariéra kože. Ľubovník bodkovaný sa tradične používa v prípade otvorených poranení, zle liečiteľných rán a popáleninách prvého stupňa, v prípade ľahkého zápalu kože a zápaloch. Extrakt koužitý v masti nemá fotosenzitívne účinky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz