Kúra pre vaše vlasy – doprajte im regeneráciu a hydratáciu

Trápia vás suché, lámavé či krepovité vlasy, ktoré akoby celkom stratili život? Nebojte sa, aj na to existuje liek v podobe prírodnej kozmetiky na vlasy. 

To, že vaše vlasy vyzerajú „ako bez života“, máte problém s ich rozčesávaním, celkom stratili objem, či sa lámu, mohli spôsobiť viaceré faktory. Náhle zmeny počasia, pričasté umývanie a používanie agresívnych kozmetických prostriedkov alebo aj zanedbaná starostlivosť o vlasy a vlasovú pokožku… Ste aj vy vinná aspoň z jedného vymenovaného bodu? 

Doprajte vašim vlasom kúru, akú si zaslúžia. Regeneračná kúra na vlasy vám nemusí zabrať pol dňa. Aj zaneprázdnené dámy si vedia poradiť, a to napríklad aj vďaka tzv. „3-minútovým“ maskám, ktoré dokonca nemusíte ani oplachovať. 

Ak chcete vašim vlasom vrátiť život, tu sú kúry na vlasy z prírodnej kozmetiky, ktoré vám odporúčame. 

Regeneračný olej pre krehké vlasy s rozštiepenými končekmi

Lámu sa vám vlasy pri každom česaní, pozeráte sa denne na rozštiepené končeky a vlasy bez lesku? Kúra na vlasy, ktorú potrebujete, je regeneračný vlasový olej Repair. Oleje s čisto prírodným zložením obsahuje BIO olivový a lopúchový olej. Určený je pre namáhané a poškodené vlasy, na ktoré má revitalizačné účinky. 

Regeneračný olej Repair vyživuje vlasy, znižuje ich lámavosť, dodáva im lesk a ošetruje aj rozštiepené končeky. Navyše, mimoriadne si budú pochvaľovať zaneprázdnené dámy, ktoré nemajú čas nazvyš. Jeho použitie je totiž mimoriadne rýchle a jednoduché. Stačí ho jeden až dvakrát týždenne naniesť na celú dĺžku vlhkých vlasov. Netreba žiadne ďalšie oplachovanie. 

Suchý olej pre poškodené vlasy – vhodný aj ako vkusný darček

Suchý BIO olej Océane sa vďaka svojej krásnej francúzskej vôni a luxusnému zlatému obalu hodí aj ako príjemný darček pre vašu kamarátku, partnerku či mamu. Suchý olej ocenia najmä ženy so suchými a poškodenými vlasmi. Olej s hodvábnou textúrou vyživuje nielen vlasy, ale aj vlasovú pokožku.

Vyrobený je z čisto rastlinných olejov, ktoré dokonale hydratujú a sú bohaté na omega-3, omega-6 aj omega-9 mastné kyseliny. Suchý olej Océane má výnimočné detoxikačné vlastnosti a výrazne pomôže aj vysušenej vlasovej pokožke. Ak vás okrem suchých vlasov trápi aj svrbenie pokožky hlavy, táto kúra na vlasy je pre vás ako stvorená!

Zaujíma vás viac o tom, čo mohlo spôsobiť svrbenie pokožky hlavy a ako si viete pomôcť? Prečítajte si praktické rady v našom článku Svrbiaca pokožka na tvári či hlave - takto sa prestanete svrbiť!

 

Rýchla pomoc a kúra pre krepovité a extra namáhané vlasy

Vlasy sa vám lámu snáď už aj vtedy, keď sa na ne iba pozriete a myslíte si, že im už nič nepomôže? Mýlite sa. Efektívna REPAIR kúra na vlasy zatočí s krepovatením vlasov a ošetrí aj často namáhané a poškodené vlasy. 

Kúra na vlasy s obsahom BIO olivového oleja a rastlinných proteínov dokázateľne posilňuje štruktúru vlasov, má revitalizačné účinky a vlasy hĺbkovo hydratuje. Hydratáciu poskytuje nielen samotným vlasom, ale aj vlasovej pokožke. 

Vďaka svojim účinkom a príjemnej prírodnej vôni sa táto kúra na vlasy stane stabilným členom vašej domácnosti a kozmetickej výbavy. 

Dôverujte sile prírodnej kozmetiky a nemíňajte financie na často predražené kozmetické výrobky, ktoré sú plné rôznych umelých ingrediencií. Spoznajte našu ponuku prírodnej kozmetiky na vlasy a doprajte vašim vlasom regeneračnú kúru, akú si zaslúžia.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz