SOS pomoc pre vaše popraskané ruky až do krvi

Jeseň a zima sú obdobím, kedy mnohých z nás pravidelne trápia suché, začervenané a popraskané ruky. Drobné bolestivé trhlinky tiež nie sú výnimočné a niekedy nám ruky môžu popraskať až do krvi. Ako si vtedy pomôcť?  

Ruky popraskané až do krvi sú problémom ako u žien, tak aj u mužov či detí. Medzi najčastejšie príčiny vzniku trhliniek môžeme zaradiť nielen zimu a chlad, ale aj používanie agresívnych čistiacich prostriedkov, neustále umývanie rúk či pričasté nanášanie antibakteriálnych gélov. 

Práve počas jesene a zimy sa popraskané a suché ruky objavujú najčastejšie, a to najmä v dôsledku sychravého, chladného a mrazivého počasia. Rukavice sú akousi prevenciou, no ruky tiež neochránia stopercentne. Práve preto by mal prírodný krém na ruky patriť do vašej základnej zimnej výbavy. Na zimu sú vhodné krémy s obsahom bambuckého masla, glycerínu či urey. 

Aký krém na ruky zvoliť na zimu? 

Na každodenné používanie ako prevencia

Ideálnym spoločníkom, ktorého budete mať počas zimy stále pri sebe môže byť Bioturm BIO harmančekový krém alebo Krém na ruky jemný zázvor. Oba krémy obsahujú prospešný glycerín a čisto prírodné látky, ktoré pokožku na rukách chránia, hydratujú a vyživujú. Pridajte k tomu rukavice vždy, keď pôjdete do chladného počasia a vaše ruky budú chránené. 

Na mierne podráždené a suché ruky 

Liečba na už suché popraskané ruky je aj krém na ruky Alga Cicosa. Ten je ideálny na podráždenú, veľmi suchú pokožku, ktorá je poškodená vplyvom chladného počasia, častého umývania alebo používania agresívnej dezinfekcie. Krém Alga Cicosa pôsobí okamžite a vytvára ochrannú vrstvu. Vďaka čisto prírodnej receptúre bez vonných látok zároveň minimalizuje vznik alergií. 

Na popraskané ruky až do krvi

Krém na ruky Intensive repair sa postará o veľmi ťažko namáhané ruky a také, ktoré už vplyvom nepriaznivého počasia či zaobchádzania popraskali až do krvi. Vitamín F, ktorý obsahuje, posilňuje lipidovú bariéru pokožky a tým aj trvale zlepšuje ochrannú funkciu a odolnosť pokožky rúk. Krém Intensive repair poskytuje prírodnú starostlivosť o poškodené ruky na celé hodiny po aplikovaní. 

Celú ponuku prírodných krémov na ruky, ktoré vaše ruky hydratujú, zvláčnia a postarajú sa o to, aby prežili zimu bez ujmy, nájdete na našom e-shope.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz