Zapletené účesy: Vhodné pre dlhé, ale aj krátke vlasy

Dostali ste chuť na zmenu a ten istý účes každý jeden deň vás už značne omrzel? Ste na správnom mieste. Máme pre vás niekoľko tipov na jednoduché zapletené účesy pre dlhé aj krátke vlasy.

Jednoduché zapletené účesy pre dlhé vlasy

Tento videonávod si zamilujete. V krátkom videu nájdete inšpiráciu až na 4 zapletené účesy pre dlhé vlasy. Bonusom je, že príprava každého jedného účesu vám zaberie menej ako minútu!  

Vyskúšate? 

 

Pri každom stylingu však netreba zabúdať ani na výber tých správnych stylingových prípravkov. Upravujte a stylujte vaše vlasy len s pomocou prírodných prípravkov, ktoré boli vytvorené tak, aby udržiavali vaše vlasy zdravé a neškodili im.  

V našej ponuke nájdete prírodné laky na vlasy aj penové tužidlá či gély, ktoré vaše vlasy nezaťažia žiadnymi zbytočnými chemikáliami. Prírodné stylingové produkty od značiek Bioturm, Sante či Logona neobsahujú silikóny ani žiadne škodlivé chemikálie a dodajú vašim vlasom lesk a stratenú vitalitu. 

Prečítajte si aj: Tipy na rýchly účes pre dlhé a polodlhé vlasy

Tipy na zapletené účesy pre krátke vlasy

Máte krátke alebo polodlhé vlasy, no stále milujete zapletané účesy? Nebojte sa, aj pre vás máme tipy na rozkošné účesy, ktoré sa hodia na každodenné nosenie, ale aj na spoločenské udalosti. Vo videu nižšie nájdete 3 tipy na jednoduché zapletané účesy, na ktorých prípravu nepotrebujete sériu doplnkov, no napriek tomu zažiarite.  

Nájdete si váš obľúbený? 

Ako sme už spomínali, či máte krátke, dlhé alebo polodlhé vlasy, vždy myslite na výber správnych stylingových prípravkov. Vyberajte si prírodné produkty bez silikónov, parabénov a iných chemikálií, ktoré zbytočne poškodzujú vaše vlasy.

Úprava vlasov žehlením, kulmovaním či fénovaním

Ak upravujete vlasy aj žehličkou, kulmou alebo ich pravidelne fénujete horúcim vzduchom, nezabúdajte ani na správnu starostlivosť. Ochranný hydratačný sprej Logona vaše vlasy chráni pred teplom, ale pomáha aj poškodeným, suchým vlasom a citlivej pokožke hlavy. Sprej nie je nutné oplachovať, stačí ho naniesť po každom umytí vlasov.  

V prípade, že vás už dlhodobo trápia lupiny, suché, poškodené či lámajúce sa vlasy, pozrite si aj našu ponuku prírodných šampónov, ktoré boli navrhnuté tak, aby vám s týmito problémami pomohli. Všetko len vďaka liečivej sile prírody.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz