PRÍRODNÉ FARBENIE VLASOV: FARBITE VLASY ŠETRNE A BEZ CHEMIKÁLIÍ

Vlasy sú pre nás ženy veľmi dôležité. Často experimentujeme s ich strihom, dĺžkou, ale najčastejšie s farbou. Vlasy si nechávame farbiť najčastejšie u kaderníčky a to chemickou formou, ktorá ničí naše vlasy. Existuje vôbec šetrnejšia alternatíva? Samozrejme, že existuje! Je ňou prírodné farbenie vlasov kvalitnou vlasovou kozmetikou. 

ČO SÚ PRÍRODNÉ FARBY NA VLASY? 

Prírodné farby na vlasy majú rovnaké účinky ako tradičné farby na vlasy, avšak sú oveľa šetrnejšie k našim vlasom. Sú to produkty na vlasy, ktoré sú na rastlinnej báze a väčšinou pochádzajú z ekologického hospodárstva. Skladajú sa z rastlinných ingrediencií, ako je napríklad vlašský orech, harmanček a rastlinné oleje. 

Výhodou prírodnej kozmetiky na vlasy je to, že okrem zmeny farby našich vlasov ich aj vyživujú. Rastlinné zložky pomáhajú štruktúre vlasu sa zregenerovať a dodajú vašim vlasom objem. 

89(1)

AKO ÚČINKUJÚ PRÍRODNÉ FARBY NA VLASY

Klasické farby prechádzajú do štruktúry vlasov a zbavia ho jeho vlastného pigmentu, ktorý nahradia vlastným. Vlas sa stenčuje a zoslabuje. Po čase môžeme zaznamenať, že naše vlasy sú zničené a lámu sa. Okrem toho chemické farby na vlasy majú aj negatívny dopad na vlasovú pokožku, čo môže vyvolať aj alergickú reakciu. 

Prírodné farby na vlasy pracujú šetrnejším spôsobom. Neprenikajú do vlasovej štruktúry, ale vlas obaľujú z vonka. Vytvoria okolo neho obal, ktorý ho navyše aj chráni pred vonkajšími vplyvmi. Prírodná farba na vlasy dáva vlasom živý, svieži farebný odtieň a zdravý lesk.

89(2)

AKÉ ZNAČKY VYRÁBAJÚ PRODUKTY NA PRÍRODNÉ FARBENIE VLASOV? 

Medzi najznámejšie značky, ktoré vyrábajú kvalitnú prírodnú vlasovú kozmetiku a prírodné farby na vlasy, patrí Logona a Sante. Farby na vlasy značky Logona a Sante sú 100% prírodné a navyše pochádzajú z kontrolovaného ekologického hospodárstva. Ide o svetoznáme značky kvalitnej vlasovej kozmetiky, ktoré sú veľmi obľúbené.

Farby sú obohatené o blahodárne pšeničné proteíny a jojobu. Vďaka tomu regenerujete svoje vlasy už počas farbenia. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz