MÔŽE BYŤ NON-TOXIC KOZMETIKA ROVNAKO ÚČINNÁ AKO TÁ ZNÁMEJŠIA KONVENČNÁ?

Snažíte sa pri výbere kozmetických výrobkov uvažovať zodpovednejšie voči životnému prostrediu? A hlavne zodpovedne k svojej pleti? Existuje non–toxic kozmetika?

V dnešnej dobe neustále stúpa množstvo žien, ktoré trpia rôznymi druhmi ekzémov alebo alergií. S odstupom času prichádzame na to, že je veľmi dôležité zmeniť nielen životný štýl, stravovacie návyky, ale predovšetkým druhy kozmetických výrobkov, ktoré denno – denne používame. 

Existuje však pleťová kozmetika, ktorá dokáže ponúknuť rovnakú kvalitu a výsledky, ako tá konvenčná, ktorú všetky poznáme z televíznych reklám alebo módnych časopisov a je tak veľmi propagovaná?

V ČOM JE ROZDIEL MEDZI PRÍRODNOU KOZMETIKOU A KLASICKOU KOZMETIKOU?

V prvom rade je potrebné povedať, že prírodné produkty nedráždia pleť. Sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť, pretože neobsahuje agresívne zložky, ktoré sa nachádzajú v bežnej kozmetike. Napríklad BIO kozmetika SANTE je nemecká značka, ktorá vyrába produkty tak, aby plnili náročné potreby citlivej a alergickej pokožky. 

92(1)

Pri vývoji kladie dôraz na výber ingrediencii tak, aby v žiadnom prípade nedráždili pokožku. Všetky výrobky značky Sante sú vyrábané z prírodných zdrojov. Spoločnosť starostlivo vyberá prírodné rastlinné ingrediencie a extrakty z ekologického poľnohospodárstva.Výrobný proces je nastavený a šetrný k životnému prostrediu tak, aby rešpektoval prírodu, podporoval ochranu zvierat a šetril prírodné zdroje.

DOKÁŽE PRÍRODNÁ KOZMETIKA NAHRADIŤ VŠETKY PRODUKTY, KTORÉ MÁM TERAZ V KÚPEĽNI?

Ponuka produktov BIO kozmetiky Sante je skutočne široká, snaží sa splniť potreby modernej prírodnej kozmetiky. Okrem pleťovej kozmetiky – krémy, očné séra, nájdeme plnú škálu masiek na tvár, dekoratívnej kozmetiky, zubných pást, dokonca aj produkty pre mužov (vody po holení, deodoranty).

92(2)

Značka Sante Vám skutočne poskytne overenú dlhotrvajúcu starostlivosť a ochranu o Vašu pleť na báze čisto prírodných zložiek.

Tak čo? Zbúrame negatívne mýty o prírodnej kozmetike?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz