AKO SA STARAŤ O PROBLEMATICKÚ PLEŤ V ZIME, KEĎ BOJUJE SO SUCHOSŤOU?

Počas zimných mesiacov dostáva naša pleť zabrať viac ako inokedy. Pokožka tváre nie je chránená ako zbytok nášho tela, ktoré je vystavované poveternostným podmienkam. Mnohé z nás trápi práve v tomto období suchá pokožka. Ako však so suchosťou bojovať? Najdôležitejšie pre našu pleť je, aby pomocou kozmetických prípravkov dostala potrebné zložky, minerály a vitamíny, ktoré jej v období zvýšenej záťaže a suchosti chýbajú.

Práve v tomto období oceníte silu prírodnej kozmetiky. Napríklad značka Logona, ktorá sa učí priamo od samotnej prírody. Logona je značka prírodnej kozmetiky, ktorej zloženie podlieha najprísnejším kritériám kvality. Obsahujú čisto prírodné zloženie - prírodné zložky, ako rastlinné oleje, extrakty a esenciálne oleje, ktoré našej pleti dodávajú silu, vitalitu a navyše ju nezaťažuje pridanými umelými látkami. Svojou výrobou sa snaží čo najmenej zaťažovať životné prostredie

PROBLEMATICKÁ PLEŤ POTREBUJE ČISTENIE O NIEČO VIAC

Alfou a omegou celého dňa by malo byť pre každú ženu vyčistenie pleti - bez ohľadu na to, aké je ročné obdobie. V zime by to malo byť absolútnou samozrejmosťou. Krémové čistiace mlieko BIO damaská ruža a Kalpariane ™ dôkladne čistí pleť od nečistôt, odstraňuje odumreté čiastočky prebytočného mazu, prachových čiastočiek a make-upu.

91(1)

TONIZUJTE SVOJU PLEŤ, POMÔŽE JEJ TO K HYDRATÁCIÍ

Po vyčistení pleti je dôležitým krokom pleť hydratovať a ošetriť – tonizovať. K tomuto kroku nám slúži Pleťové tonikum BIO damaská ruža. Toto tonikum je obzvlášť vhodné pre suchú a citlivú pokožku, neobsahuje alkohol a aktivuje prirodzenú funkciu pleti.

91(2)

PLEŤ POTREBUJE POČAS DŇA STAROSTLIVOSŤ A HYDRATÁCIU

Pokožka je vyčistená, hydratovaná a ošetrená, a tak chýba už len nanesenie hydratačného krému. Logona ponúka viaceré druhy denných aj nočných krémov. Na hĺbkovú regeneráciu, hydratáciu a ochranu suchej pokožky je najvhodnejší Vyhladzujúci denný krém BIO ruža. Poskytuje suchej pleti hĺbkovú, dlhotrvajúcu hydratáciu a vyhladzuje vrásky. Povzbudzuje prirodzené funkcie pleti, ochraňuje ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a vplyvom voľných radikálov. Po použití je pleť je pružnejšia a získa zamatovú textúru.

91(3)

Ak by sa Vám však aj napriek vyššie radám zdala Vaša pokožka suchá, odporúčame vyskúšať sérum na suchú pokožku – Intenzívne hydratačné sérum BIO damaská ruža. Toto sérum zvyšuje účinok denného a nočného krému a má okamžitý efekt.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz