VEĽA ŽIEN PODCEŇUJE SILU PLEŤOVÝCH MASIEK – AKO DOKÁŽU POMÔCŤ VAŠEJ PLETI?

Medzi denné rituály každej ženy by mala patriť aj starostlivosť o svoju pleť. Buďme však úprimné - pre mnohé z nás  je starostlivosť o pleť iba akési "nutné zlo" a často ju zanedbávame. Doprajme však aj našej pokožke čas na oddych a relax. Zabudnime aspoň na pár minút na všetky povinnosti, domáce práce, varenie a zastavme sa…

Nanesme si na tvár vhodnú masku, vypnime, uvoľnime telo i myseľ (mnohé masky totiž obsahujú aj esenciálne oleje, ktoré pôsobia ako aromaterapia). Dokonca na sociálnych sieťach, ale aj v obľúbených ženských magazínoch vidíme známe osobnosti prezentovať výhody masiek na tvár alebo telo.

SÚ VŠAK MASKY NA TVÁR SKUTOČNE ZÁZRAČNÉ? AKO DOKÁŽU POMÔCŤ NAŠEJ PLETI?

Pleťová maska je jeden z najjednoduchších spôsobov, akým môžeme za krátky čas dosiahnuť na pokožke želaný efekt, dodať jej potrebné vitamíny, vyčistiť ju alebo vyhladiť. Ich aplikácia je veľmi jednoduchá a zanechajú našu pleť zdravú. Je však veľmi dôležité, aby sme to s maskami nepreháňali a vybrali sme takú, ktorá je pre náš typ pokožky vhodná a obsahuje len kvalitné zloženie. 

AKO VYBRAŤ SPRÁVNU PLEŤOVÚ MASKU?

Hľadajte pomoc v prírode, pretože len čisté zloženie dokáže našej pleti skutočne pomôcť. Napríklad bio kozmetika Sante vyvíja svoje produkty tak, aby spĺňali potreby citlivej a alergickej pokožky. Produkty značky Sante obsahujú predovšetkým prírodné zložky, ktoré nesmú podráždiť pokožku. Spoločnosť sa dokonca vyznačuje tým, že všetkými výrobnými postupmi rešpektuje prírodu, podporuje ochranu zvierat a šetria prírodné zdroje.

93(1)

Počas zimných mesiacov trpí naša pokožka zvýšenou citlivosťou a suchosťou. Pre tento prípad má BIO kozmetika SANTE v ponuke Hydratačnú pleťovú masku s BIO olejom inca inchi a bambuckým maslom. Vzácne rastlinné výťažky z BIO granátového jablka a BIO dule chránia pleť pred vysušovaním a udržujú pleť hebkú.

V dnešnej uponáhľanej dobe je jedným z najväčších aspektov unavenej pokožky stres. Značka Sante vytvorila Anti Stress masku bez parfému pre unavenú, napätú pokožku. Jemné zloženie s BIO mandľovým olejom a vitamínom F upokojuje podráždenú citlivú pleť a znižuje pocit napätia.

93(2)

PRÍRODNÉ PLEŤOVÉ MASKY, KTORÉ NAOZAJ FUNGUJÚ

Potrebujete masku, ktorá čistí pleť do hĺbky a zároveň vašu pleť zregeneruje? Potom vyskúšajte Sante peelingová maska 2v1 káva a kokos, ktorá čistí a regeneruje pleť vďaka svojmu obsahu kokosového oleja a praženej kávy.

Ponuku prírodných pleťových masiek BIO kozmetiky SANTE uzatvára Sante maska 3v1 Multimasking. Táto maska je aktuálne veľmi obľúbená predovšetkým u žien s citlivým alebo zmiešaným typom pleti. Je totiž možné aplikovať danú časť masky na rozdielnu časť tváre. Ide teda o individuálne ošetrenie rôznych tvárových častí pleti.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz