VÝBAVA PRE VAŠU SUCHÚ POKOŽKU – PRIPRAVILI SME PRE VÁS MIX PRODUKTOV, KTORÉ VÁM POMÔŽU

S prvými zimnými dňami prichádza aj suchšia pokožka. Je preto veľmi dôležité vybrať si správnu značku kozmetiky, ktorá bude zásobovať našu pleť potrebnými vitamínmi. Predovšetkým, ktorá ju ochráni pred negatívnymi vplyvmi počasia. Ideálne, ak ju bude zbytočne zaťažovať chemickými zložkami, ktoré by mohli spôsobiť ďalšie podráždenie.

Vybrali sme preto pre Vás nemeckú značku prírodnej kozmetiky LOGONA, ktorá sa zaraďuje medzi popredných výrobcov prírodnej kozmetiky v Nemecku. Všetky produkty obsahujú prírodné zložky – rastlinné oleje, extrakty a esenciálne oleje pochádzajúce z kontrolovaného poľnohospodárstva alebo z certifikovaného zberu vo voľnej prírode.

STAROSTLIVOSŤ, KTORÁ VYŽIVÍ VAŠU SUCHÚ POKOŽKU

Radi by sme Vám predstavili prvý nami odporúčaný produkt  Krémové čistiace mlieko BIO damaská ruža a Kalpariane ™ , ktoré očistí vašu pleť od nečistôt a odstráni odumreté čiastočky prebytočného mazu, prachové čiastočky a make – up. Výnimočné zloženie čistiaceho mlieka chráni pleť pred vysúšaním a osviežuje ju.

94(1)

Ďalším zázrakom pre vašu suchú pleť je Pleťové tonikum BIO damaská ruža. Tonikum neobsahuje žiadny alkohol a preto je obzvlášť vhodné pre suchú a citlivú pokožku. V prvom kroku sme si pleť vyčistili a s použitím pleťového tonika ju hydratujeme a ošetríme.

ZAMERAJTE SA NA HYDRATÁCIU PLETI 

Pre pleť je počas zimného obdobia veľmi dôležité používanie vhodných a hydratačných krémov. LOGONA preto vyvinula Vyhladzujúci denný krém BIO ruža a Regeneračný nočný krém BIO damaská ruža. Oba krémy poskytnú pleti dlhotrvajúcu hydratáciu, zároveň vyhladia vrásky, povzbudia prirodzené funkcie pleti a ochránia pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a vplyvom voľných radikálov. Vďaka nim získa vaša pleť zamatovú textúru.

94(2)

POSILNITE SILU KRÉMU SPRÁVNYM SÉROM

Bodku za tipmi pre suchú pokožku ponúka LOGONA Intenzívne hydratačné sérum BIO damaská ruža, ktoré s okamžitým efektom zvyšuje a upevňuje účinok denného a nočného krému.Sérum je obsahuje koncentrovanejšie zložky ako klasické krémy, preto vyživuje pleť do hĺbky. Dúfame, že s výrobkami budete spokojné, pretože nič lepšie, ako dať svojej pokožke chýbajúce zložky z prírody nemôžete.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz