STAROSTLIVOSŤ O VLASY SO ZÁZRAČNÝM RAKYTNÍKOM: DODÁ VAŠIM ZNIČENÝM VLASOM SILU A ENERGIU

Rakytník patrí k vzácnym rastlinám s liečivými účinkami. Prečo je taký známy? Má totiž významný vplyv na našu imunitu a celkovú odolnosť organizmu. Pomáha pri rôznych problémoch s tráviacim traktom, dýchacími problémami, ale má významné účinky aj pre našu pleť a vlasy! Predovšetkým pre vlasy, ktoré sú veľmi poškodené, lámavé a potrebujú regeneráciu. Ako nám rakytník dokáže pomôcť ku krásnym vlasom? V akej kozmetike ho hľadať?

Vedeli ste, že jedna bobuľka z rakytníka pokryje celodennú potrebu vitamínu C? A to nie je všetko! Rakytník je výborným pomocníkom pre všetky typy vlasov a vlasovej pokožky. Obsahuje samé skvelé veci. Napríklad rakytníkový olej obsahuje vitamíny A, B1, B2, B6, vitamín C, E K1 a vitamín F. 

Najcennejším prípravkom z rakytníka pre krásu je jeho olej. Dokáže naše vlasy vyživiť do hĺbky, poskytnúť im regeneráciu a pritom ich zbytočne nezaťaží, ako ste zvyknuté u iných olejov. Rakytníkový olej ocenia aj ženy s citlivou pokožkou hlavy a lupinami, pretože má významný vplyv na kvalitu našej pokožky a vlasov. Je špeciálne vhodný pre slabé vlasy, ktoré sa lámu, pretože ich dokáže posilniť! Po dlhodobom používaní budú vlasy znova zdravé a lesklé! 

NOVINKA! RAKYTNÍKOVÝ OLEJ V STAROSTLIVOSTI O VLASY LOGONA 

REPAIR ŠAMPÓN Z BIO RAKYTNÍKA

73(1)

Sú vaše vlasy poškodené a lámu sa? V tom prípade potrebuje účinnú líniu starostlivosti o vlasy s BIO rakytníkom! Šampón s bio rakytníkom poskytuje vlasom regeneráciu už v procese umývania a pomáha aj s hydratáciou suchej pokožky hlavy.  Vďaka jemným tenzidom vyhladzuje poškodenú štruktúru vlasov a zabraňuje ďalšiemu poškodeniu vlasov.

 

KONDICIONÉR REPAIR BIO RAKYTNÍK - NA KREHKÉ A POŠKODENÉ VLASY

73(2)

Šampón je potrebné doplniť o pravidelnú starostlivosť v podobe kondicionéra, kúry a doplnkovej starostlivosti vo forme oleja. Tento vlasový kondicionér pomáha obnoviť poškodenú štruktúru vlasov a posilniť ich. Vďaka vegánskej receptúre s BIO rakytníkovým olejom dodáva vlasom silu aj zdravý lesk.


VLASOVÁ KÚRA REPAIR S RAKYTNÍKOM

73(3)

Naše vlasy potrebujú raz za čas aj intenzívnu kúru! Táto vlasová kúra s obsahom BIO rakytníka ich regeneruje do hĺbky, vďaka čomu sa aj vlasy poškodené úpravou či farbením dostanú späť do formy. Odporúčame používať kondicionér počas každého umývania a túto vlasovú kúru raz za týždeň.

VLASOVÝ OLEJ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM

73(4)

Doplňte svoju starostlivosť o vlasy aj výživným vlasovým olejom! Tento vlasový olej s rakytníkovým olejom predstavuje účinné ošetrenie pre poškodené vlasy bez lesku, ktoré majú poškodenú štruktúru. Nanáša sa do uterákom vysušených vlasov. Rovnomerne ho naneste 1- 2x do týždňa a upravte podľa potreby. Rakytníkový olej patrí k najúčinnejším látkam z rakytníka, preto je pre vaše vlasy hotovým zlatom!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz