HĽADÁTE SKUTOČNÚ PRÍRODNÚ KOZMETIKU NA OPAĽOVANIE? ZNAČKU ALGA MARIS Z LABORATÓRIÍ BIARRITZ NAŠE ZÁK

Nájsť pravú certifikovanú prírodnú kozmetiku je náročné. O to náročnejšie je násť prírodnú kozmetiku na opaľovanie! Nie všetko, čo sa tvári ako prírodná kozmetika, aj naozaj je prírodnou kozmetikou bez obsahu chémie. Značka ALGA MARIS z laboratórií BIARRITZ je certifikovanou prírodnou značkou s kvalitnou kozmetikou na opaľovanie, ktorú naše zákazníčky milujú! Stoja za ňou tí najpovolanejší - surferi s láskou k oceánom a ekologickým myslením.

Muriel a Jean-Marc Dubois stoja za značkou Laboratoires de Biarritz, ktorú založili v roku 2011. S cieľom priniesť kozmetiku , ktorá je výnimočná pre svoje organické a prírodné zloženie s ohľaduplnosťou k prírode. Ako vášniví surferi potrebovali kozmetiku na opaľovanie, ktorá ich ochráni počas dlhého pobytu na slnku a zároveň je šetrná k oceánu, pretože mali silné ekologické cítenie.  

Nakoniec vyvinuli certifikovanú prírodnú značku Laboratoires de Biarritz, ktorej línia ALGA MARIS poskytuje bezpečnú ochranu našej pokožky pred slnkom so šetrným zložením, ktoré je vhodné aj pre jemnú detskú pokožku. 

PREČO SI ZNAČKU ALGA MARIS Z LABORATÓRIÍ BIARRITZ ZAMILUJETE?

OPAĽOVACIE PRÍPRAVKY PRE CELÚ RODINU

ALGA MARIS obsahuje širokú škálu kozmetiky na opaľovanie, ktoré sú vhodné pre celú rodinu. Či už potrebujete špeciálny opaľovací prípravok pre deti, prípadne kozmetiku na opaľovanie pre suchý či zmiešaný typ pleti, ALGA MARIS myslela na všetky typy pokožky a rôzne stupne ochrany pred slnkom. Vďaka kombinácii ochranných látok prírodného pôvodu v podobe mikronizovaných minerálnych UV filtrov a silných antioxidantov, svoj pobyt na slniečku si môžete užívať s celou rodinou.

72(1)

ČISTÉ PRÍRODNÉ ZLOŽENIE INŠPIROVANÉ OCEÁNOM

Alga Maris dopĺňa svoju kozmetiku na opaľovanie patentovaným extraktom z červených morských rias s antioxidačnými vlastnosťami, ktoré neutralizujú voľné radikály. Voľné radikály sú častice, ktoré napádajú bunky a sú zodpovedné za predčasné starnutie pokožky.

Vďaka svojmu šetrnému zloženiu rešpektuje kozmetika na opaľovanie ALGA MARIS prirodzenú rovnováhu našej pokožky. Vďaka minimalistickým receptom je vhodná aj pre citlivú pokožku a alergikov. Náš výskum vyvinul minimalistické recepty bez alergénov, ktoré rešpektujú prirodzenú rovnováhu pokožky.

Prípravky na opaľovanie s SPF 30 majú vôňu prírodného kokosového a bambuckého masla prírodného pôvodu, zatiaľ čo SPF50 a SPF50+ neobsahujú žiadne pridané vône, preto sú vhodné na starostlivosť o najcitlivejšie typy pleti.

72(2)

Navyše, kozmetika na opaľovanie ALGA MARIS rešpektuje morské systémy, ktoré sú pre ňou inšpiráciou! Preto pridáva do svojich produktov extrakt z morských rias, ktoré majú blahodárny vplyv na našu pokožku. 

ÚČINKY POSTAVENÉ NA DLHOROČNOM VEDECKOM VÝSKUME

Práca výskumu a vývoja značky ALGA MARIS z laboratórií BIARRITZ je pôvodom objavu niekoľkých exkluzívnych účinných látok. Tieto účinné látky, chránené patentmi, sú sa nachádzajú vo formulách opaľovacích krémov prospešných pre zdravie pokožky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz