ARGÁNOVÝ OLEJ: SILA MAROCKÉHO ZLATA PRE HEBKOSŤ A LESK VLASOV

Argánový olej patrí k vzácnym prírodným ingredienciám. Pre jeho účinky pre naše zdravie a krásu sa nazýva aj tekutým marockým zlatom. Je vzácny nielen kvôli svojim účinkom, ale hlavne kvôli svojmu pôvodu. Ako vám dokáže pomôcť vzácny argánový olej ku krásnym vlasom?

VÝROBA ARGÁNOVÉHO OLEJA

Získať cenný argánový olej je náročné. Pochádza totiž zo vzácneho stromu, ktorý sa nazýva argánovník. Vyskytuje sa výlučne v Maroku, Izraeli a v Alžírsku. Na liter argánového oleja je potrebných až 30kg bobúľ tohto stromu! Pričom zber plodov a výroba prebieha ručne. Preto je argánový olej taký drahý v porovnaní s olivovým olejom. 

ÚČINKY ARGÁNOVÉHO OLEJA

Argánový olej je mimoriadne účinný. Používa sa vo farmaceutickom priemysle, ale predovšetkým v tom kozmetickom. Jeho účinky pôsobia na pokožku, pleť, vlasy aj nechty. Predovšetkým v starostlivosti o vlasy je veľmi účinný. Dokáže vrátiť vlasom prirodzený lesk a vplýva aj na ich kvalitu, pretože vyživuje vlasy od korienkov až po končeky, čím zlepšuje ich štruktúru. Vďaka obsahu vitamínu E pomáha aj vlasovým korienkom, pretože ich vyživuje.  

BIO ARGÁNOVÝ OLEJ V STAROSTLIVOSTI O VLASY LOGONA 

ŠAMPÓN SHINE S BIO ARGÁNOVÝM OLEJOM

Sú vaše vlasy mdlé a bez života? Pomôžte im už počas umývania! Šampón s obsahom BIO argánového oleja, marhuľového oleja a prírodného betaínu im dodá hodvábny lesk, vďaka čomu budú žiariť už z diaľky! Okrem toho je v ekologickom balení, čo veľmi oceňujeme!

71(1)

KONDICIONÉR BIO ARGÁNOVÝ OLEJ - NA KREHKÉ A POŠKODENÉ VLASY

Vedeli ste, že argánový olej je aj účinným antioxidantom? Veľmi efektívne bojuje s voľnými radikálmi, ktoré majú vplyv na lesk a zdravie našich vlasov. Preto im doprajte intenzívnu kúru s obsahom argánového oleja, ktorý vyhladí ich štruktúru a počas dňa ich ochráni pred škodlivými vplyvmi prostredia. S vegánskou receptúrou!

71(2)

VLASOVÝ FLUID BIO ARGÁNOVÝ OLEJ

Predovšetkým ženy s kučeravými vlasmi majú problém s matnými suchými vlasmi. Kučeravé vlasy sú prirodzene suchšie, preto potrebujú extra hydratáciu. Vlasový fluid vďaka obsahu BIO argánového oleja, marhuľového oleja a oleja inca inchi vyživuje kučeravé vlasy do hĺbky a vyhladzuje ich štruktúru. Aj kučeravé vlasy môžu mať zdravý lesk!

71(3)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz