AKO STIAHNUŤ ČIERNU FARBU Z VLASOV? POMÔŽE AJ PRÍRODA

Mnohým ženám, ktoré si pravidelne farbia vlasy, sa už niekedy zrejme stalo, že s výsledkom neboli tak celkom spokojné. Nepekná výsledná farba vlasov mohla byť spôsobená neodbornou manipuláciou s farbou na vlasy alebo aj nekvalitnou farbou plnou chemikálií. Ako teda vymývať farbu, s ktorou nie ste spokojná? A ako z vlasov stiahnuť práve čiernu farbu?

AKO VYMYŤ FARBU Z VLASOV? SKÚSTE PRÍRODNÉ BIELENIE S JEDLOU SÓDOU

Ak ste použili bežnú farbu na vlasy plnú rôznych chemikálií, to najlepšie, čo môžete pre vaše vlasy spraviť, je nezaťažiť ich ďalšími agresívnymi prípravkami. Ak sa teda chcete výslednej farby zbaviť, skúste prírodné vymývanie, ktoré im už viac neublíži. Na to potrebujete len prírodný šampón proti lupinám a jedlú sódu.

Šampón proti lupinám má iné zloženie ako bežné šampóny, a preto je na túto kúru vhodnejší. Jedlá sóda ako prírodné bieliace činidlo zasa podporí rýchlejšie vymývanie nepeknej farby.

Sódu a šampón len jednoducho zmiešajte v miske v pomere 1:1. Hotovú zmes naneste na vlasy, napeňte a nechajte pár minút pôsobiť. Potom vlasy dôkladne umyte a zmyte nanesenú zmes. Ak stále vidíte zvyšky chemickej farby, celý proces ešte raz zopakujte.

Ak vás zaujíma ešte viac prírodných spôsobov, ako vymyť nepeknú farbu z vlasov, prečítajte si aj náš blogový článok Ako odstrániť farbu z vlasov a dá sa to vôbec? Máme pre vás tri rady.

AKO STIAHNUŤ ČIERNU FARBU Z VLASOV?

Čierna farba je zrejme tou najťažšie odstrániteľnou farbou zo všetkých. Ak skutočne chcete vaše vlasy zbaviť tmavej čiernej farby, odporúčame vám zveriť sa do rúk profesionálneho kaderníka. A pripravte si aj poriadnu dávku trpezlivosti. Ak skutočne chcete vlasy zosvetliť, nepôjde to zo dňa na deň.

Zbaviť vlasy čiernej farby môže trvať dni, týždne, ba dokonca aj mesiace. Ak si nechcete vlasy úplne zničiť, verte vášmu kaderníkovi, doprajte mu čas a o vlasy sa aj doma dôkladne starajte. Použite prírodné kúry na vlasy s bohatým zložením výživových zložiek, vďaka ktorým vaše vlasy získajú silu, vitalitu, lesk a pružnosť. Prírodné regeneračné vlasové kúry prospievajú nielen vlasom, ale upokoja aj vlasovú pokožku.

FARBY NA VLASY VHODNÉ AJ PRE TEHOTNÉ ŽENY

Pri každom farbení by ste mali myslieť na to, že ak používate bežné farby na vlasy plné chemikálií, vaše vlasy dostávajú poriadne zabrať. A nielen to. Chemikálie z farby sa cez jemnú vlasovú pokožku veľmi ľahko dostanú aj do vášho organizmu. Ak teda budete uvažovať nad kúpou ďalšej farby na vlasy, odporúčame vám siahnuť po prírodných farbách na vlasy.

Prírodné farby na vlasy sú bez p-fenylendiamínu (PPD), amoniaku, peroxidu, parabénov, propylénglykolu a iných ťažkých chemikálií. Sú bezpečné na domáce aj profesionálne použitie. A navyše, vďaka tomu, že prírodné farby na vlasy obsahujú len rastlinné výťažky v kombinácii s henou, môžu ich bez obáv používať aj tehotné a dojčiace ženy.

https://app.productwidgets.cz/widgets/25312

PRÍRODNÉ FARBY, KTORÉ VAŠE VLASY AJ OCHRÁNIA

Aj v ponuke nášho e-shopu Bior.sk nájdete nielen krémové farby na vlasy, ale aj práškové farby. Naše prírodné farby sú veľkým pomocníkom aj pri oprave štruktúry zničených vlasov. Prírodné farby vytvárajú prirodzený ochranný obal a vaše vlasy chránia pred ďalším poškodením.

Práškové farby môžete navyše rôzne kombinovať. Zabavte sa pri domácom farbení a namiešajte si presne taký odtieň, aký vám vyhovuje. V našej ponuke nájdete množstvo rôznych odtieňov farieb, vrátane noviniek, ako sú farba Logona s odtieňom Sahara pre blond vlasy, čokoládová hnedá či kávová hnedá. Prezrite si našu ponuku prírodných farieb na vlasy a vyberte si tú, ktorá vám najviac učarovala.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz