ZMÄKČUJÚCI KÚPEĽ NA NOHY UĽAVÍ AJ POMÔŽE

Naše nohy a chodidlá si zaslúžia rovnakú starostlivosť, akú venujeme pleti či vlasom. Nosia nás po svete a namáhané sú prakticky neustále. Ako sa o ne správne postarať?

NA JESEŇ NAŠE NOHY DOSTANÚ ZABRAŤ

Starostlivosť o naše nohy a chodidlá by mala byť automatickou súčasťou nášho dňa podobne, ako je to s umývaním zubov či starostlivosťou o pleť. Nohy namáhame neustále. O to viac na jeseň, keď ich unavené po letných horúčavách ukladáme do zateplených topánok, prípadne si na ne obliekame silónové pančuchy. Práve pančuchy ešte väčšmi zvyšujú potenie nôh a podporujú aj vznik rôznych infekcií a plesní.

Ako sa teda o naše nohy a chodidlá ideálne starať?

NEVYHNUTNÁ HYDRATÁCIA NÔH

Tak, ako si každé ráno nanesiete na pleť váš pleťový krém, rovnako by ste sa mali starať aj o vaše chodidlá. Nohy sa odporúča natierať krémom každý deň. V ponuke nášho e-shopu Bior.sk nájdete krém na nohy s extraktom z arniky, ktorý má na ne príjemne chladivý účinok. Ak vás trápi zhrubnutá pokožka chodidiel, odporúčame vám zvoliť krém s obsahom urey, ktorá zhrubnutú pokožku krásne zjemní.

ZMÄKČUJÚCI KÚPEĽ UĽAVÍ CHODIDLÁM OD BOLESTI AJ ZREGENERUJE

Nielen každodenné krémovanie, ale aj občasný zmäkčujúci kúpeľ spraví s vašimi unavenými chodidlami hotové zázraky. Kúpeľ na nohy pomôže zmäkčiť pokožku na nohách pred pedikúrou, ale nohy aj zároveň prekrví a eliminuje aj zápach.

Spravte si raz do týždňa čas pre seba a svoje chodidlá a doprajte im voňavý kúpeľ, ktorý vás zbaví otlakov, zrohovatenej pokožky aj bolesti. Do kúpeľa odporúčame pridať Bioturm kúpeľ na nohy - regeneračný kúpeľ pre hebké chodidlá. Táto prírodná kozmetika na nohy regeneruje pokožku vašich chodidiel, uvoľňuje napätú kožu a nohy dokonale pripraví na následné ďalšie ošetrenie a pedikúru. Ak vás zaujíma, ako si dopriať pedikúru aj doma, prečítajte si náš starší blogový článok, v ktorom nájdete návod ako na to.

NEPODCEŇUJTE VÝZNAM OBČASNEJ MASÁŽE CHODIDIEL

Kvalitná masáž chodidiel dokáže aj s extrémne unavenými a boľavými nohami divy. Nepodceňujte jej význam a aspoň raz za čas vyhľadajte profesionálov, ktorí sa o vaše unavené chodidlá postarajú. Prípadne skúste poprosiť partnera, či by vám počas večerného sledovania televízie nedoprial uvoľňujúcu masáž chodidiel.

Nezabúdajte, že o nohy a chodidlá sa treba poctivo starať. Rovnako ako vaša pleť či vlasy aj nohy si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť v podobe kvalitnej prírodnej kozmetiky.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz