ZAČÍNAME S PRÍRODNOU KOZMETIKOU NA VLASY: OČISTITE SVOJE VLASY OD CHÉMIE

Používali ste doteraz vlasovú kozmetiku z drogérie a rozhodli ste sa prejsť na prírodnú kozmetiku na vlasy? Správne rozhodnutie! Dôležité je poznamenať, že chvíľku potrvá, kým sa vaše vlasy vyčistia od chémie. Väčšinou to trvá 4 týždne. Avšak prezradíme vám spôsob, ako si spraviť účinný hair detox, aby vaše vlasy vyťažili z prírodnej kozmetiky maximum! Máme na to jedno tajomstvo... 

TAKTO ÚČINNE PREJDETE Z KLASICKEJ VLASOVEJ KOZMETIKY NA PRÍRODNÚ VLASOVÚ STAROSTLIVOSŤ 

HĹBKOVÉ ČISTENIE VLASOV A VLASOVEJ POKOŽKY

Línia LavaErde od prírodnej kozmetiky LOGONA je vhodnou alternatívou k hĺbkovému čisteniu šampónom. Lávová zemina, na ktorej je táto línia založená, napučiava a vytvára príjemnú gélovú konzistenciu. Jej jemné častice majú schopnosť absorbovať nečistoty a prebytočný tuk. Vďaka tomuto obzvlášť jemnému princípu umývania lávovou zeminou sa vlasy a vlasová pokožka šetrí. Nedochádza k podráždeniu ani k narušeniu prirodzenej ochrannej vrstvy vlasov, ochranného kyslého plášťu alebo mazových žliaz. Lávová zemina je vhodná tak na suchú aj citlivú pokožku, ako aj na nečistú mastnú pokožku. Lavaerde tak ponúka ideálnu, prírodnú alternatívu k bežným hĺbkovo čistiacim šampónom.

53(1)

PRÍRODNÉ FARBENIE VLASOV

Prírodné farbenie vlasov je veľkým hitom. Nielenže šetrí vlasy a vlasovú pokožku, ale vlasy aj vyživuje! Prírodné farby na vlasy totiž obsahujú aktívne prírodné ingrediencie, ktoré vlasy vyživujú do hĺbky. Okrem toho vlasom dodajú žiariaci lesk a po čase spozorujete aj hustejšie vlasy. Prírodné farbenie považujeme za jeden z účinných krokov, ako udržať svoje vlasy zdravé a krásne.

ŠETRNÉ ČISTENIE A JEMNÁ STAROSTLIVOSŤ S PRÍRODNÝMI ŠAMPÓNMI A MASKAMI NA VLASY 

Ak je váš vlasový detox hotový, môžete s pokojným svedomím prejsť na prírodnú vlasovú kozmetiku a tešiť sa z jej účinkov. Mnoho žien neverí prírodnej kozmetike na vlasy, avšak každá žena, ktorá sa rozhodla skúsiť prírodnú kozmetiku na vlasy, vám potvrdí že je to neskutočný rozdiel v kvalite vlasov. Ak sú vaše vlasy skutočne zničené a suché (čo môže byť dôvodom, prečo ste sa rozhodli prejsť na prírodnú kozmetiku), jednoznačne odporúčame celú líniu starostlivosti s rakytníkom od značky LOGONA. Obsahuje vitamín C, z ktorého neprofituje len naša pleť, ale aj vlasy!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz