EXISTUJE 100% PRÍRODNÁ DEKORATÍVNA KOZMETIKA SO ŠIROKOU PALETOU PRODUKTOV? |PRÍBEH|

Väčšinou ten príbeh vyzerá rovnako. Žena začne s prírodnou kozmetikou na tvár. Keď sa jej osvedčí, začne zháňať prírodnú vlasovú kozmetiku, potom prírodnú kozmetiku na vlasy a tak ďalej. Problém nastáva pri prírodnej dekoratívnej kozmetike. Veľa značiek totiž ponúka prírodnú dekoratívnu kozmetiku. Ale jej sortiment je veľmi malý a bežná žena chce celú svoju kozmetickú taštičku nahradiť jej prírodnou alternatívou. Existuje 100% prírodná kozmetika, ktorá má sortiment porovnateľný s klasickými značkami? 

Keď som pre pár rokmi začala používať prírodnú kozmetiku, bola som nadšená.  Moja citlivá pleť, na ktorej sa prejavujú alergie na syntetické zložky v produktoch a zároveň zdravotné problémy, trpela často vyrážkami, zápalmi a šupinatými miestami. Pár dní po tom, čo som začala používať prírodnú kozmetiku, tieto problémy zmizli. Hovorila som si, že niečo na tej prírodnej kozmetike skutočne bude. A tak som začala hľadať prírodnú dekoratívnu kozmetiku.

54(1)

Avšak tu už to také ľahké nebolo. Niežeby nebola v ponuke prírodná dekoratívna kozmetika. Avšak ako žena, ktorá má rada bronzery, tekuté rozjasňovače, paletky korektorov, sypké púdre, zároveň vždy chce celú kozmetiku v jednej značke, som mala skutočný problém nájsť prírodnú značku, ktorá má takýto široký výber produktov. Vždy mi tam niečo chýbalo. Až som narazila na prírodnú dekoratívnu kozmetiku SANTE.

Značka SANTE ma prekvapila naozaj skutočne širokým sortimentom prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Pokrýva nielen štandardné kozmetické produkty, ale aj ich rôzne alternatívy. Vedeli ste, že ponúka BB krémy, minerálne mejkapy, hydratačné mejkapy aj kompaktné mejkapy? A takto by som mohla ísť rad za radom. Rozjasňovače, korektory, farby na líca… 

Skvelou správou je, že vďaka svojmu zloženiu spĺňa požiadavky aj citlivej pleti, ktorá má sklon k alergickým reakciám, pretože má na svoje prírodné ingrediencie tie najvyššie nároky. Pritom značka SANTE spĺňa kritériá modernej a funkčnej kozmetiky. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz