NOVINKA: DOPRAJTE SVOJEJ PLETI PRÍRODNÚ STAROSTLIVOSŤ S PROBIOTIKAMI

Probiotiká sú známe svojimi pozitívnymi účinkami na črevnú flóru. Lekári ich väčšinou odporúčajú ako doplnok liečby, aby pomohli nášmu tráveniu, ktoré je oslabené následkom choroby či vedľajšími účinkami liekov. Ale vedeli ste, že probiotiká dokážu vo významnej miere pomôcť aj našej pleti? Dermatológovia odporúčajú aplikáciu probiotík priamo na pleť!

ČO SÚ PROBIOTIKÁ?

Probiotiká sú vlastne dobré baktérie, ktoré žijú s naším telom v symbióze. Je ich asi 10 tisíc a žijú v našom tele, ale aj na jeho povrchu. Každý človek má svoju vlastnú kombináciu, ktorej sa hovorí mikrobióm. Naša pleť má vlastnú mikroflóru, ktorá vplýva na jej zdravie a vzhľad. Jej prirodzené baktérie majú dobrý vplyv, zatiaľ čo prechádzajúce baktérie (ktoré nie sú našej flóre prirodzené), oslabujú jej ochrannú bariéru a spôsobujú nám problémy.

AKO DOKÁŽU PROBIOTIKÁ POMÔCŤ NAŠEJ PLETI?

Ak dobré baktérie nedokážu prežiť a prevažujú zlé baktérie, ktoré sa na pleti objavili z rôznych dôvodov, vznikajú problémy, ktoré môže viesť až dlhodobo zhoršenému stavu pleti. Probiotiká pozitívne ovplyvňujú zápalové procesy na pokožke, ako je napríklad akné. Následkom zlej mikroflóry môže byť aj ekzém či zvýšená citlivosť našej pleti. Vtedy nám dokáže pomôcť práve posilnenie ochrannej bariéry pleti pomocou probiotík!

STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ S PROBIOTIKAMI OD ZNAČKY SANTE

Značka prírodnej kozmetiky SANTE prináša novinku v starostlivosti o suchú citlivú pleť. Jej nová línia s obsahom probiotík výrazne napomáha zlepšeniu stavu pleti tým, že vďaka probiotikám posilňuje ochrannú bariéru pleti a udržuje jej prirodzenú flóru v rovnováhe. 

Táto línia prináša upokojujúcu a hydratačnú starostlivosť pre suchú citlivú pleť, ktorá potrebuje navrátiť do rovnováhy a zároveň vyživenie. Vďaka obsahu vzácnych olejov a inca inchi poskytuje pleti bohatú starostlivosť, zabraňuje podráždeniu citlivej pleti a jej vysúšaniu. Starostlivosť o pleť s probiotikami od značky prírodnej kozmetiky SANTE prináša:

  • umývací gél s inca inchi olejom a probiotika

  • krémová micelárna voda s inca inchi olejom a probiotikami

  • 24h hydratačný krém s inca inchi olejom a probiotikami

  • očný krém s inca inchi a probiotikami

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz