STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU PO OPAĽOVANÍ: DOPRAJTE SI HYDRATÁCIU A ŠPECIÁLNU STAROSTLIVOSŤ

Dlho očakávané leto je konečne tu a s ním aj teplé počasie. Väčšina z nás bude tráviť slnečné dni pri vode alebo na turistike. Ale viete, že leto je pre našu pokožku obzvlášť náročné? Naša pokožka je vystavená silnému UV žiareniu, rastie činnosť mazových žliaz a chlórová voda tiež nie je pre pokožku práve vhodná. Prinášame vám návod, ako poskytnúť svojej pokožke starostlivosť, vďaka ktorej zostane krásna a zdravá.

DOPRAJTE SI PRAVIDELNÝ PEELING

Veľa žien má strach, že peelingom si odstráni opálenie. Ale to nie je pravda! Keratín sa nachádza v hlbšej vrstve pokožky, preto nemusíte mať strach, že by ste prišli o svoje želané opálenie. Peeling je pri opálení navyše žiadúci! Odstráni odumreté bunky pokožky, prekrví ju, vďaka čomu sa môžeme tešiť zo žiarivej a hladkej pokožky, na ktorej opálenie obzvlášť vynikne. 

Prírodná značka kozmetiky LABORATOIRES DE BIARRITZ, pod ktorú patrí aj coral-friendly prírodná slnečná línia ALGA MARIS, prináša líniu Oceáne, ktorej súčasťou je starostlivosť o pleť v podobe exfoliačného peelingu, sprchového gélu a voňavého BIO suchého oleja. 

Telový peeling z línie Oceáne má exfoliačné účinky, vďaka čomu šetrne odstráni odumreté bunky pokožky. Exfoliačné častice sú navyše 100% prírodného pôvodu. Obsahuje aktívne rastlinné výťažky z mora v podobe hnedých rias, ktoré oživia pokožku. Poteší vás, že neobsahuje mikroplasty a zlepšuje štruktúru pokožky. Značka LABORATOIRES DE BIARRITZ si zakladá na čistote zloženia svojich produktov. Stráni sa ropných derivátov a iných nežiadúcich látok, ktoré sú potenciálne zdraviu nebezpečné.

SPRCHOVÝ GÉL, KTORÝ NEVYSUŠUJE

Hľadáte sprchový gél, ktorý nevysuší vašu pokožku a zároveň má príjemnú letnú vôňu? Sprchový gél z línie Oceáne dokonale čistí pokožku, okrem toho neobsahuje škodlivé sulfáty! Pokožku rozmaznáva vďaka obsahu osviežujúcej morskej trávy Alaria esculenta a hnedým riasam.  

HYDRATÁCIA A STAROSTLIVOSŤ PO DNI STRÁVENOM NA SLNKU

Nakoniec vám prinášame lahôdku, ktorú si zamilujete! BIO suchý telový olej z línie Oceáne luxusne rozmaznáva nielen našu pokožku, ale vďaka vôni aj naše zmysly! Obsahuje aktívne prírodné látky s detoxikačnými účinkami, ktoré napomáhajú k okysličovaniu telových buniek. Preto poskytuje našej pokožke aj regeneráciu, ktorú po dni strávenom na slnku potrebuje! 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz