UŽ STE VYSKÚŠALI NOVINKY PROTI POTENIU - KRYŠTÁLOVÉ DEODORANTY PRE CITLIVÚ PLEŤ?

Používanie antiperspirantov a deodorantov sprevádza mnoho otáznikov. Predovšetkým obsah hliníkových solí, ktoré sú diskutovanou prísadou týchto výrobkov. Majú zabrániť neželanému poteniu. Avšak hoci výskumy jednoznačne nepotvrdili ani nevyvrátili ich pôsobenie na naše zdravie, veľa žien zo zdravotných dôvodov uprednostňuje deodoranty bez hliníkových solí. 

DEODORANTY S OBSAHOM HLINÍKOVÝCH SOLÍ A BEZ - AKÝ JE MEDZI NIMI ROZDIEL?

Hliníkové soli sa pridávajú to antiperspirantov a deodorantov kvôli ich schopnosti urobiť akúsi ,,zátku”, ktorá zabráni poteniu. Avšak týmto spôsobom prechádzajú do tela, čím môžu spôsobiť potenciálne riziko pre naše zdravie.

Ako sa vyhnúť potenciálnemu zápachu? Samotné potenie nespôsobuje zápach, iba neželané a neestetické mapy na oblečení. Zápach vzniká až vtedy, keď sa pot zmieša s baktériami. To sprevádza okrem zápachu aj nepríjemný pocit. Okrem toho klasické deodoranty môžu spôsobiť aj podráždenie citlivej pokožky kvôli ich zloženiu. 

65(1)

Je bežné, že tieto produkty obsahujú alkohol, konzervanty, parfumy a iné látky, ktoré ju dráždia. Ako teda zabrániť neželanému zápachu a zároveň byť šetrný k svojej citlivej pokožke? Hľadajte riešenie v prírodnej kozmetike s aktívnymi prírodnými ingredienciami!

NOVINKY OD SANTE - KRYŠTÁLOVÉ DEODORANTY 

Novinky od značky prírodnej kozmetiky SANTE, kryštálové deodoranty, poskytujú ochranu pred neželaným zápachom následkom potenia, ktoré oceníte najmä v lete! Kryštálové deodoranty poskytujú chránia pred potením bez toho, aby narušili prirodzenú funkciu potných žliaz. 

Aktívne zabraňujú vzniku baktérií, ktoré vyvolávajú nepríjemný zápach, pričom nenarúšajú prirodzenú rovnováhu pokožky. Sú mimoriadne vhodné aj pre citlivú pokožku, pretože neobsahujú alkohol, škodlivé konzervanty, parfumy ani hliníkové soli.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz