STAROSTLIVOSŤ O JEMNÚ DETSKÚ POKOŽKU: DETSKÁ POKOŽKA POTREBUJE JEMNÉ ZLOŽENIE KOZMETIKY

Detská pokožka, obzvlášť pokožka novorodenca, má iné vlastnosti ako pokožka dospelého človeka, kvôli čomu je obzvlášť jemná a citlivá. Epiderma je nezrelá, vonkajšia vrstva kože, ktorá chráni pred vonkajším svetom, je ešte nedokonalá a má vyššiu priepustnosť. Hydro lipidový film je krehký. Detská pokožka sa preto môže rýchlo dehydratovať alebo podráždiť. Vyžaduje si preto osobitnú pozornosť a primeranú starostlivosť so šetrnou detskou kozmetikou.

ALGA NATIS® - STAROSTLIVOSŤ O CITLIVÚ DETSKÚ POKOŽKU NOVORODENCOV

Jemná detská pokožka má svoje špecifiká, ku ktorým patrí zvýšená citlivosť a vyššia priepustnosť pokožky. Aby sa vyhovelo jej špecifickým potrebám, značka Laboratoires de BIARRITZ vyvinula líniu ALGA NATIS®, certifikovanú organickú starostlivosť o jemnú detskú pokožku bábätiek. Je navrhnutá tak, aby rešpektovala a zachovala prirodzenú rovnováhu novorodeneckej pokožky. Je vhodná od narodenia do 3 rokov. 

60(1)

Organická línia ALGA NATIS® pre pokožku novorodencov a dojčiat je založená na prírodnej zložke Alga-Paisium, ktorá sa získava z hnedých rias. Vyznačuje sa upokojujúcimi vlastnosťami a predchádza podráždeniu jemnej detskej pokožky, pretože nenarúša jej ochranný film a posilňuje kožnú bariéru. Jej čisté organické zloženie bolo prísne kontrolované pod dermatologickou kontrolou, vďaka čomu je táto línia hypoalergénna. Vďaka obsahu až do 100% prírodných látok má vysokú pleťovú kompatibilitu.  

ČISTENIE A HYDRATÁCIA JEMNEJ DETSKEJ POKOŽKY

KAŽDODENNÉ ČISTENIE

Podľa lekárov nie je potrebné každodenné kúpanie bábätka. Častým kúpaním sa totiž narúša prirodzený ochranný film pokožky. Pre každodenné čistenie tváre, rúk a plienkovej oblasti bábätka odporúčame čistiacu vodu Alga Natis®, ktorá šetrne čistí

OCHRANA PRED PODRÁŽDENÍM

Značka Laboratoires de Biarritz myslela aj na pokožku v plienkovej oblasti, ktorá potrebuje intenzívne ošetrenie, aby sme predišli podráždeniu a začervenaniu. Masť na zapareniny Alga Natis® vytvára na pokožke ochranný film, ktorý vďaka alkalickému pH neutralizuje kyslosť moču.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz