MASKA NA VLASY: DOPRAJTE SVOJIM VLASOM V LETE POTREBNÚ STAROSTLIVOSŤ

Naše vlasy v lete dostanú naozaj zabrať. Kúpanie v chlórových bazénoch, časté umývanie, intenzívne UV žiarenie, ale aj bežná úprava v podobe fénovania a žehlenia je pre nich veľkou záťažou, na ktorú môžu odpovedať oslabením, lámaním a suchosťou. Ktorá z nás by nechcela zdravé lesklé vlasy? So správnou starostlivosťou v podobe prírodnej vlasovej starostlivosti môžete navrátiť zdravie aj vlasom, ktoré sú oslabené vplyvmi prostredia či farbením!

PREČO ZAHODIŤ SVOJU VLASOVÚ KOZMETIKU DO KOŠA?

Konvenčné značky vlasovej kozmetiky obsahujú silikóny, parabény a sulfáty. Poďme si o nich povedať viac.

Silikóny sú tou zložkou, ktorá je častou príčinou suchým a oslabených vlasov. Prečo sa potom pridávajú do šampónov? Obalia totiž vlas, vďaka čomu je pevnejší, lesklejší a na oko zdravší. Ale nie navždy. Keďže silikóny nie sú rozpustné ani v prírode, ani vo vode, ďalším a ďalším umývaním si pridávame nové vrstvy silikónu. Pod nánosom silikónu vlasy nedýchajú a nedokážu prijímať hydratáciu zvonku. Čiže naše vlasy stratia vodu, vyschnú a lámu sa. 

Sulfáty sú silné rozpúšťadlá, ktorých úlohou v šampónoch je vyčistiť a rozpustiť nahromadený maz. Avšak vlasy nadmerne vysušujú, čo je v kombinácii so silikónom pre naše vlasy extrémna záťaž. 

Parabény sú konzervačné látky, ktoré môžu dráždiť kožu predovšetkým u ľudí s citlivými či alergickými reakciami. Môžu byť príčinou podráždenia pokožky a vzniku lupín. 

Ako vidíte, príčinou suchých a poškodených vlasov nemusia byť len vonkajšie faktory, naše vlasy sú dostatočne odolné. Príčinu hľadajte v systematickej likvidácii vlasov nesprávnymi prípravkami, ktoré ich zaťažujú a vysušujú. Ako poškodeným vlasom pomôcť? Prírodnou starostlivosťou v podobe intenzívnych prírodných masiek na vlasy 

INTENZÍVNE PRÍRODNÉ MASKY NA VLASY OBNOVIA ICH ZDRAVIE A KVALITU

Prírodná vlasová kozmetika pracuje inak ako konvenčná. Keďže neobsahuje syntetické prídavky, výsledok nezbadáte hneď, ale približne po 4 týždňoch. Toľko bude trvať, kým si z vlasov vymyjete silikóny a začnú pôsobiť aktívne prírodné ingrediencie z prírodnej vlasovej starostlivosti v podobe regeneračných masiek na vlasy a iných vlasových kúr. 

Značka certifikovanej prírodnej kozmetiky SANTE prináša prírodné masky na vlasy bez silikónov, parabénov a sulfátov, ktoré sú dokonca vegánske! Sú ideálnou starostlivosťou o poškodené a vysušené vlasy následkom nesprávnej starostlivosti. Obsahujú totiž proteíny, z ktorých sa skladajú aj naše vlasy. Zabraňujú ich odbúravaniu a dopĺňajú ich obsah. 

Prírodné masky na vlasy obsahujú aj cenné rastlinné extrakty, ktoré vyživujú vlasy z vnútra. Predovšetkým vzácny organický argánový olej a organický jojobový olej. Argánový olej podporuje tvorbu nových buniek a vyhladzuje vlas. Jojobový olej je bohatý na vitamíny A a E, vďaka čomu má zvlhčujúci účinok. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz