STAROSTLIVOSŤ O TELO S BIO KOZMETIKOU: V ČOM JE LEPŠIA?

Prírodná kozmetika nie je len krátkodobým trendom. Ľudia si všimli jej priaznivé účinky na našu pleť, vlasy a telo. Ale rozmýšľali ste, prečo má prírodná bio kozmetika lepšie účinky ako klasická kozmetika? To čaro je v jej zložení. Klasická kozmetika totiž obsahuje škodlivé prísady, ktoré nie sú škodlivé len pre pleť, vlasy a telo. Cez kožu sa dostáva do nášho tela a má škodlivé účinky na naše zdravie. Koža je náš najväčší orgán, preto nie je jedno, akú telovú kozmetiku používate. V čom je bio kozmetika lepšia?

BIO KOZMETIKA PRIAZNIVO OVPLYVŇUJE NAŠE ZDRAVIE 

Niektoré látky v klasickej kozmetike majú priamy vplyv na naše zdravie. Tým, že prenikajú cez kožu, dostávajú sa do nášho krvného obehu a orgánov. Je známe, že môžu ovplyvňovať našu hormonálnu sústavu či úplne meniť štruktúru našej kože. Pri BIO kozmetike nemusíte mať obavy, že by ovplyvňovala vaše zdravie. Denne sa naša pokožka dostane do styku s 250 rôznymi chemikáliami. Nechcete jej ešte pridávať nevhodnou kozmetikou, však?

KLASICKÁ KOZMETIKA POUŽÍVA LACNEJŠIE NÁHRADY RASTLINNÝCH EXTRAKTOV

Viete, prečo sa vlastne do kozmetiky pridávajú ropné deriváty? Pretože sú lacnejšou náhradou rastlinných olejov. Tým, že bio telová kozmetika obsahuje rastlinné oleje a extrakty z rastlín, je prirodzene drahšia. Avšak kvalitnejšia a pre zdravie úplne bezpečná! Rastlinné ingrediencie sú pre naše telo prirodzenejšie a okrem toho majú na našu pokožku priaznivé účinky. 

BIO KOZMETIKA NAŠU POKOŽKU SKUTOČNE VYŽIVUJE

Narozdiel od klasickej kozmetiky, ktorá potiahne pokožku silikónom, kvôli čomu pôsobí jemne a vďaka ropným derivátom hydratovane, tento účinok vydrží len do umytia a z dlhodobého hľadiska svoju pokožku ešte aj ničíme chémiou. Oproti tomu prírodná kozmetika skutočne našu kožu ošetruje, vyživuje ju prírodnými olejmi a extraktmi a dostáva dlhodobo našu pokožku do rovnováhy. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz