HIT V STAROSTLIVOSTI O VLASY S LUPINAMI: MINERÁLNE ŠAMPÓNY

Mastné vlasy a lupiny trápia nejednu z nás. Čím viac ich umývame, tým sú mastnejšie a časté umývanie neprospieva ani pokožke hlavy. Ako z toho bludného kruhu von? Správnou vlasovou starostlivosťou! Minerálne šampóny sú hitom v starostlivosti o mastné vlasy a vlasovú pokožku s lupinami. Čo čakať od minerálneho šampónu?

ČO ZNAMENÁ MINERÁLNY ŠAMPÓN?

Minerálny šampón obsahuje minerálny kaolín. Kaolín je vlastne dobre známy biely íl, ktorý má v prírodnej kozmetike všestranné využitie.  Vďaka svojej textúre je najjemnejší zo všetkých ílov, preto je vhodný aj pre citlivú a podráždenú pokožku. Obzvlášť je ako stvorený pre starostlivosť o mastné vlasy a pokožku s lupinami.

AKO DOKÁŽE BIELY ÍL POMÔCŤ MASTNÝM VLASOM?

Ide o prírodnú látku s jemnými čistiacimi a odmasťujúcimi účinkami, ktoré môžeme využiť aj v starostlivosti o vlasy. Minerálny íl, čiže kaolín, má výborne výsledky v boji proti mastným vlasom a lupinám. Šetrne ich čistí a zbavuje ich mastnoty. Z dlhodobého hľadiska dostáva vlasy do rovnováhy. Rovnako má priaznivé účinky aj na vlasovú pokožku. 

Sprievodným javom mastných vlasov totiž bývajú aj lupiny. Minerálne šampóny na báze bieleho ílu ošetrujú vlasovú pokožku, upokojujú ju a pomáhajú zbaviť sa lupín. A to aj pri obzvlášť citlivej pokožke a vysokom výskyte lupín.

MINERÁLNY ŠAMPÓN BALANCE PROTI LUPINÁM SANTE

63(2)

Minerálny šampón Balance od SANTE je výborným riešením pre často mastiace sa vlasy, ktoré trpia aj lupinami. Vďaka obsahu bieleho ílu vlasy šetrne vyčistí, odmastí a výťažok z borievky im dodá objem. Biely íl je dobre znášaný aj suchou a citlivou pokožkou. Skvele účinkuje aj v boji proti lupinám. Šetrne ošetruje vlasovú pokožku, napomáha ich odstráneniu a predchádza vzniku nových lupín. Výťažok z borievky upokojuje vlasovú pokožku. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz