BUĎ ODVÁŽNA, VYSKÚŠAJTE ČERVENÚ FARBU NA VLASY!

Každá žena aspoň raz v živote uvažovala nad červenou farbou vlasov. Patríte medzi ne? Červená farba nie až taká bežná ako blond či hnedá. S červenou farbou vlasov vás nikto neprehliadne, dokonca budete vytŕčať z davu. Je to niečo pre vás? Tak je pre vás červená farba vlasov ako stvorená! Ako vybrať správne červenú farbu na vlasy?

AKÝ ODTIEŇ ČERVENEJ FARBY NA VLASY SI VYBRAŤ?

Obávate sa, či sa vám červená farba vlasov bude hodiť?  Nebojte sa. Rovnako ako pri blond, červená farba na vlasy má mnoho odtieňov. Bordová, ohnivá, sýtočervená, ryšavá… Stačí si len vybrať! Čiže krok číslo jedna, pred farbením na červeno si vyberte ten správny odtieň, ktorý by sa vám eventuálne mohol hodiť. Červená farba na vlasy sa hodí predovšetkým ženám s bledou až ružovou pokožkou, ak máte svetlú pleť s pehami, ste ideálnou adeptkou na ryšavú farbu. Experimentujte!

AKO SI FARBIŤ VLASY NA ČERVENO A NEZNIČIŤ ICH?

V prvom rade by mali byť vaše vlasy zdravé a v dobrej kondícii. Vďaka tomu farba lepšie chytí a dlhšie vydrží. Červená farba na vlasy sa vymýva najrýchlejšie zo všetkých, preto by ste ich nemali umývať príliš často. Neodporúčame ju teda pri mastných vlasoch. A ako si vybrať červenú farbu na vlasy tak, aby sme ich nezničili? Siahnite po prírodnej alternatíve!

59(1)

PRÍRODNÁ A ŠETRNÁ ČERVENÁ FARBA NA VLASY 

Najbezpečnejšou alternatívou pre vaše vlasy je prírodná červená farba na vlasy. Prírodné farby na vlasy nájdete u značiek prírodnej kozmetiky SANTE a LOGONA, ktoré sú známe celosvetovo. A ako účinkujú? Neprenikajú do štruktúry vlasov, ale obaľujú ho zvonka. Obsahujú prírodné ingrediencie, ktoré majú na vlasy pozitívny vplyv v tom zmysle, že ho vyživujú už počas farbenia a poskytujú mu živiny. A čo si budeme hovoriť - prírodné červené farby na vlasy vám zaručia aj väčší objem vlasov!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz