AKO DOSTAŤ SVOJE VLASY PO LETE OPÄŤ DO FORMY?

Je po lete a máme tu september. V akom stave sú vaše vlasy? Vplyvom častého umývania, chlórovej vody v bazénoch a intenzívneho UV žiarenia sú naše vlasy vysušené, bez lesku a života. Také vlasy nepôsobia pekným dojmom a to náročnejšie sa upravujú. Existuje spôsob, ako ich opäť dostať do formy? Pravdaže! Správnou starostlivosťou s prírodnými zložkami, ktoré intenzívne vyživujú vlasy a navracajú im zdravie a lesk.

PRÍRODNÉ ZLOŽKY, KTORÉ DOSTANÚ VAŠE VLASY DO FORMY

RAKYTNÍK

Olej z rakytníka obsahuje vitamín C. S vysokým podielom antioxidantov bojuje proti voľným radikálov, ktoré majú negatívny vplyv na zdravie a krásu našich vlasov. Rakytník poskytuje vlasom intenzívnu starostlivosť, ktorá regeneruje namáhané a suché vlasy a poskytuje im lesk. Hĺbkovo vyživuje vlasy a opravuje narušenú štruktúru. Mimoriadne vhodný je pre ženy, ktoré si dlhodobo farbia vlasy. 

ARGÁNOVÝ OLEJ

Arganový olej je vzácny kozmetický olej s viac ako 80% kyselinou linolovou a olejovou. Fytosteroly obsiahnuté v arganovom oleji majú mimoriadne zloženie a tým podporujú tvorbu nových buniek, vyhladzuje pokožku a vlasy a udržuje ich pružné. Vysoký obsah antioxidantov pôsobí proti voľným radikálom - prírodný zdroj mladosti pre vlasy a pokožku.

ALOE VERA 

Dokonca aj legendárna Kleopatra sa údajne o svoje vlasy starala s aloe vera. Bio aloe vera udržuje vo vlasoch potrebnú vlhkosť, čím zabraňuje ich vysušeniu a lámaniu. BIO aloe vera ocenia všetky ženy, ktorých vlasy sú suché a bez lesku. Je mimoriadne vhodné na upokojenie citlivej pokožky hlavy, najmä po farbení. 

3 KROKOVÁ STAROSTLIVOSŤ O NAMÁHANÉ A SUCHÉ VLASY PO LETE

  1. SPRÁVNE UMÝVANIE

Viete o tom, že aj správne umývanie má svoj podiel na kráse a zdraví vašich vlasov? Záleží hlavne na šampóne, ktorý používate. Prírodné šampóny bez obsahu silikónov a parabénov vymyjú behom štyroch týždňov zvyšky silikónu z vlasov a vlasovej pokožky. Ako dobre viete, vlasy obalené silikónovou vrstvou sa vysušujú zvnútra a lámu sa. Po vymytí silikónovej vrstvy sa môžu aktívne prírodné látky z prírodného šampónu dostať do vlasu, vyživiť ho zvnútra a vyhladiť jeho štruktúru.

  1. STAROSTLIVOSŤ V PODOBE VLASOVEJ KÚRY A MASKY

Súčasťou starostlivosti o vaše vlasy by mali byť rôzne prírodné masky a kúry, obsahujú koncentrovanejšie množstvo aktívnych prírodných látok, vďaka čomu poskytujú vašim namáhaným a zničeným vlasom intenzívnu regeneráciu a výživu. Okrem toho uzatvárajú štruktúru vlasov, čím ich vyhladia. Vďaka prírodným maskám a kúram budú vaše vlasy plné života a objemu. Vyskúšajte!

  1. STAROSTLIVOSŤ BEZ OPLACHOVANIA S KONCENTROVANÝMI PRÍRODNÝMI ZLOŽKAMI

Venujte svojim vlasom starostlivosť aj medzi jednotlivými umytiami. Doprajte im intenzívnu bezoplachovú kúru, ktorá im dodá vitamíny a výživu v podobe aktívnych prírodných ingrediencií. Prírodné kúry na vlasy obsahujú obzvlášť vysokú koncentráciu prírodných látok, ktoré im dodajú zdravie. Vlasom namáhaným slnkom a UV žiarením je potrebné dopriať intenzívnejšiu starostlivosť.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz