FARBENIE V TEHOTENSTVE? HĽADAJTE FARBY SO ŠETRNÝM ZLOŽENÍM!

V tehotenstve prechádza naše telo rôznymi zmenami. Prináša so sebou aj určité obmedzenia, ktoré rady podstupujeme kvôli zdraviu nášho bábätka. Často z nášho okolia počúvame, že by sme sa mali na určitý čas aj úplne vzdať farbenia vlasov. Je to však nutné? Názory sa rôznia, ale so šetrnými prírodnými farbami na vlasy sa určite báť nemusíte!

Kým niektoré ženy sa nad zákazom farbenia vlasov len pousmejú, niektoré ho berú smrteľne vážne. Avšak pravdou je, že samotné farbenie je agresívne len pre naše vlasy. Pozor si treba dať na zloženie, ktoré môže obsahovať amoniak, a ten už je v otázke zdravia skutočne na zváženie. Pri výbere šetrných prírodných farieb sa však v tehotenstve nemusíte báť ani o svoje zdravie, ani o štruktúru a lesk svojich vlasov!  

NA ČO SI DAŤ V TEHOTENSTVE POZOR? PREDOVŠETKÝM NA AMONIAK! 

Prírodné farby na vlasy neobsahujú amoniak, ktorý môže byť v otázke zdravia diskutabilný. Škodí nielen našim vlasom, ale nie je vhodný ani kvôli nášmu zdraviu, obzvlášť v tehotenstve. Amoniak bol v minulosti považovaný za karcinogénnu látku. V súčasnosti sa o ňom vie, že môže spôsobiť podráždenie očí, pokožky či vyvolať alergickú reakciu. Hoci sa v zložení farieb na vlasy nevyskytuje vo veľkom množstve, veľa výrobcov od jeho používania upustilo. Ale bežne ho v zložení farieb nájdete.

57(1)

AKO SI TEDA FARBIŤ VLASY? ŠETRNÝMI PRÍRODNÝMI FARBAMI! 

Dokážu sa však vyrovnať bežným farbám na vlasy? Ako vlastne pracujú? Prírodné farby na vlasy neobsahujú amoniak a pracujú úplne inak ako bežné farby na vlasy. Kým bežné farby na vlasy prenikajú do štruktúry vlasu, prírodné farby na vlasy ho len obalia farbou zvonku. Navyše obsahujú prírodné ingrediencie, ktoré vyživujú vlasy už počas farbenia, poskytujú im lesk a hydratáciu. Preto svoje vlasy prírodnými farbami nielen šetríte, ale dokonca ich ošetrujete! 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz