VEĽKÝ SPRIEVODCA PRÍRODNÝCH PLEŤOVÝCH MASIEK: ICH ÚČINKY BUDETE MILOVAŤ!

Viete, prečo sa všetci zbláznili do pleťových masiek? Pretože účinkujú rýchlo a ich výsledky hneď viditeľné. Existujú rôzne typy pleťových masiek. Závisí od typu vašej pleti, prípadne od toho, čo chcete maskou dosiahnuť. Prinášame vám pleťové masky pre každý typ pleti a každú príležitosť. 

HYDRATAČNÁ MASKA PRE SUCHÚ PLEŤ

Je vaša pleť suchá a potrebuje hydratáciu? Prípadne jej nesedí jesenné počasie, pretože ju nadmerne vysušuje? Je ten správny čas na hydratačnú pleťovú masku! Sante prináša prírodnú pleťovú hydratačnú masku, ktorá obsahuje BIO inca inchi a  bambucké maslo, ktoré vyživia vašu suchú pleť do hĺbky a následne ju vyhladia. Táto hydratačná maska od SANTE obsahuje účinnú hydratačnú zložku DayMoistCLR™ a vzácne rastlinné extrakty.

PLEŤOVÁ MASKA S KYSELINOU HYALURÓNOVOU

Viete, na čo sa používa kyselina hyalurónová? Je známym pomocníkom v boji proti vráskam, ale aj účinným nástrojom na hydratáciu pleti! Väčšina vrások totiž vzniká prerušením kolagénových a elastínových vlákien následkom dehydratácie. Táto pleťová maska s kyselinou hyalurónovou od SANTE intenzívne hydratuje pleť, vyhladzuje ju a eliminuje viditeľné vrásky.

JEMNÁ PEELINGOVÁ PLEŤOVÁ MASKA PRE ZMIEŠANÚ A MASTNÚ PLEŤ S NEČISTOTAMI

Otravujú vás nepríjemné čierne bodky a zväčšené póry? Máme pre vás riešenie! Čierna maska s jemným peelingovým účinkom od SANTE odstraňuje nahromadený maz v póroch, sťahuje ich a napomáha kontrolovať činnosť mazových žliaz. Pravidelným používaním bude vaša pleť čistá a zmatnená. 

HĹBKOVO ČISTIACA MASKA

Chodíte pravidelne na čistenie pleti kozmetičkou? Nie? Čo-to môžete spraviť aj doma! Hĺbkovo čistiaca pleťová maska od SANTE obsahuje aktívne uhlie, ktoré čistí pleť do hĺbky pórov, čím zabraňuje opätovnému vzniku nečistôt. Napomáha vylučovaniu nadbytočného mazu, sťahuje póry a eliminuje nepríjemné lesknutie zmiešanej či mastnej pleti.

VYHLADENIE PLETI A REGENERÁCIA PLETI 

Máte už na tvári viditeľné prejavy starnutia? Viditeľné vrásky, ochabnuté kontúry a tvár bez jasu? Vtedy je správny čas na vyhladzujúcu pleťovú masku SANTE, ktorá má antioxidačné účinky. Obsahuje vysoko revitalizačný rastlinný komplex, ktorý napomáha eliminácii viditeľných vrások. Výťažok z BIO bambuckého masla a rias pomáha pleti k rýchlejšej prirodzenej regenerácii buniek. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz