STARNUTIE PLETI MÔŽETE SPOMALIŤ - 3 DÔVODY, PREČO SI KÚPIŤ ANTI-AGING KOZMETIKU

Prvé vrásky, strata kolagénu, povädnuté kontúry tváre či pigmentové škvrny. Aj to sú prejavy starnutia, s ktorými však do určitej miery dokážete zabojovať. Správne zvolenou anti-age kozmetikou.

Starnutie pleti začína relatívne skoro, už okolo 25-teho roku života sa môžu na tvári objaviť prvé mimické vrásky - najčastejšie sú pozorovateľné v okolí očí alebo na čele. Skoršia prítomnosť vrások môže byť spôsobená genetikou, stresom, nadmerným opaľovaním sa či životným štýlom daného človeka. Našťastie, správne zvolená anti-age kozmetika dokáže s prvými vráskami zabojovať.

VHODNE ZVOLENÁ PRÍRODNÁ ANTI-AGE KOZMETIKA:

●        hydratuje a vyživuje pleť,

●        obnovuje hutnosť pleti,

●        pleť vypína a predchádza tvorbe nových vrások.

AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNU ANTI-AGE KOZMETIKU?

Všetko závisí od vášho typu pleti a tiež od veku. Iná anti-age kozmetika sa hodí pre tridsiatničky, iná pre zrelé ženy po päťdesiatke.

STAROSTLIVOSŤ PRE 30+

Po tridsiatke postupne dochádza k poklesu tvorby kolagénu a pomaly sa môžu objaviť aj prvé mimické vrásky. Ženy by sa mali zamerať predovšetkým na hydratáciu pleti, ktorú by mali zároveň chrániť aj pred UV žiarením.

STAROSTLIVOSŤ PRE 40+

Po štyridsiatke sa môžu objaviť aj hlbšie vrásky najmä v okolí očí, úst a na čele. Do vašej kozmetickej výbavy by ste mali pridať krémy s obsahom kolagénu a s kyselinou hyalurónovou.

STAROSTLIVOSŤ PRE 50+

Po päťdesiatke sa môžu postupne objavovať prvé pigmentové škvrny, hlboké vrásky aj povädnuté kontúry pleti. Do výbavy okrem kvalitných prírodných krémov pridajte aj liftingové prípravky.

KYSELINA HYALURÓNOVÁ AKO ZÁKLAD ANTI-AGE STAROSTLIVOSTI

Dôležitou súčasťou takmer všetkých anti-age prípravkov je najmä jedna zložka - kyselina hyalurónová. Práve tá pleť intenzívne hydratuje (preto je vhodná aj pre mladšie ročníky), preniká aj do jej hlbších vrstiev (skvelé pre zrelšie ženy) a podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, ktoré zasa zlepšujú pružnosť pleti.

Kyselinu hyalurónovú nájdete aj vo viacerých prírodných krémoch v našej ponuke, ktoré vašu pleť a pokožku nezaťažia zbytočnými chemikáliami.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz