PREČO BY STE MALI POUŽÍVAŤ IBA PRÍRODNÉ MYDLÁ?

Kvalitné prírodné mydlá sa odporúčajú najmä pri častom umývaní rúk či v zimných mesiacoch, kedy je pokožka rúk často vysušená a podráždená. Viete, v čom sú prírodné mydlá výnimočné?

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľkokrát denne použijete obyčajné mydlo? Obzvlášť v posledných „pandemických“ rokoch? Na to, ako často naša pokožka príde do kontaktu s mydlom, sa nad jeho zložením či účinkami zamýšľame len málo.

Viete, prečo by ste si pre vaše ruky a pokožku mali zvoliť práve prírodné mydlá? Máme pre vás hneď niekoľko dôvodov.

PRÍRODNÉ MYDLÁ OBSAHUJÚ ČISTÉ RASTLINNÉ OLEJE A NEZAŤAŽUJÚ POKOŽKU

Prírodné mydlá, ktoré nájdete aj v našom e-shope, obsahujú čisté rastlinné oleje a pokožku rúk nevysušujú ani zbytočne nezaťažujú rôznymi chemickými prísadami, farbivami či arómami. Mydlá, ktoré nájdete v našom e-shope, obsahujú levanduľu, citrónovú trávu, mandle, mätu, nechtík lekársky, ale napríklad aj zelený čaj. Ak máte citlivú pokožku, ktorá je náchylná na podráždenia, určite by ste mali vaše mydlo nahradiť prírodným.

DOKONALÁ HYGIENA, KTORÁ ZNIČÍ AJ VÍRUSY

Dokonca po jeho použití nemusíte používať ani dezinfekciu. Prírodné mydlá v ponuke Bior.sk zmyjú nielen veľké nečistoty, ale narúšajú aj povrchovú lipidovú štruktúru vírusov, a tým ich zneškodnia. Keď si mydlo opláchnete teplou vodou, z rúk tak dokonale zmyjete aj nefunkčné časti vírusu. Hoci nemusíte už používať žiadnu ďalšiu dezinfekciu, je vhodné, ak si po umytí rúk prírodným mydlom ruky nakrémujete.

PRÍRODNÉ MYDLÁ NEMUSIA BYŤ LEN TUHÉ

Ak ste si už zvykli na moderné tekuté mydlá, nemusíte sa obávať, že by sa prírodné mydlá vyrábali len v tuhej forme. Aj u nás nájdete hneď niekoľko moderných tekutých prírodných mydiel, ktoré vašej pokožke poskytnú rovnako účinnú starostlivosť ako tie tuhé. Prírodné mydlá sa vo všeobecnosti odporúčajú pri častom umývaní rúk (ktorému sa v posledných rokoch nevyhol asi nik) a tiež pre tých, ktorých pokožka je citlivejšia.

PRIPRAVTE VAŠE RUKY NA NÁROČNÚ ZIMU

Častejšie podráždenia či vysušenia rúk mnohých potrápia práve v nadchádzajúcich zimných mesiacoch. Pripravte sa na sychravé a mrazivé počasie už dnes a zásobte svoju domácnosť kvalitnými prírodnými mydlami. Práve prírodné zložky v našich mydlách pomôžu hydratovať unavenú a podráždenú pokožku vystavenú chladu a mrazu.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz