Jesenné make-up trendy tohto roku

Aký make-up bude kraľovať tohtoročnej jeseni? Zistite, aké jesenné make-up trendy si osvojiť pre rok 2023.  

Keďže jesenné lístie opadáva a vzduch je už citeľne chladnejší, je čas aktualizovať nielen váš šatník, ale aj rutinu líčenia. Aké sú jesenné trendy v make-upe pre rok 2023? 

Tento rok sa do popredia opäť raz dostáva svetlý a prirodzený vzhľad, ktorý sem-tam oživia zmyselné, dymové oči. Najnovšie trendy ponúkajú celý rad možností, ako ich viete využiť a pritom predviesť svoj individuálny štýl.

 Aký make-up bude kraľovať tohtoročnej jeseni?

1. Ľahký vzhľad takmer bez make-upu

Koncept „menej je viac“ naberá na obrátkach aj v roku 2023 a jeseň nie je výnimkou. Dosiahnutie vzhľadu „takmer bez mejkapu“ znamená nechať vyniknúť vašu prirodzenú krásu. Zvážte použitie len minimálneho množstva podkladovej bázy alebo korektora a rozhodnite sa skôr pre tónovací hydratačný krém na vyrovnanie nedokonalostí pleti.  

Zvýraznite svoje črty jemnou lícenkou, dotykom balzamu na pery a upraveným obočím. Tento trend nielen šetrí čas, ale tiež podporuje zdravie pokožky tým, že jej umožňuje dýchať.

2. Dymové oči sú „in“ nielen na Halloween

Ako kontrast k prirodzenému make-upu hlásia veľký návrat aj dymové oči. Zmyselná a dramatická príťažlivosť dymových očí dodáva vášmu celkovému vzhľadu nádych tajomna a príťažlivosti.  

Experimentujte s hlbokými zemitými tónmi, ako sú bohaté hnedé, sýto fialové a uhľovo šedé. Doplňte vašu make-up výbavu úžasnými paletami očných tieňov od Sante, ktoré vám ponúkajú širokú škálu odtieňov podľa vašej nálady. Dokončite vzhľad objemnými mihalnicami pomocou prírodných maskár, ktoré zvýraznia hĺbku a intenzitu vašich očí a uvidíte, že z výsledku budete nadšená.

3. Kľúčom ku krásnej pleti je vysoko kvalitná starostlivosť

Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete pre minimalistický vzhľad, alebo sa rozhodnete ísť naplno s dymovými očami, starostlivosť o vašu pleť je prvoradá. Nezabudnite svoju pokožku rozmaznávať kvalitnými hydratačnými krémami a ochranou SPF, a to najmä počas chladnejších mesiacov, kedy máme tendenciu pleť pred slnečným žiarením až tak nechrániť.  

Náš tip: Francúzska značka Laboratories de Biarritz ponúka celý rad vysoko kvalitných prírodných produktov starostlivosti o pleť, vrátane hydratačných krémov a SPF krémov navrhnutých tak, aby udržali vašu pokožku vyživenú, hydratovanú a chránenú pred prírodnými živlami

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz