ČISTENIE WC – AKÉ PRÍPRAVKY A DROGÉRIA JE SKUTOČNE ÚČINNÁ?

Keď nechcete, aby sa vaša toaleta tvárila tak, ako na titulnej fotografii, nelejte do nej zbytočne litre agresívnych chemikálií. Tieto chemikálie musia niekde skončiť – často napríklad vo vašej žumpe, odkiaľ sa ďalej dostanú na role a polia, do plodín, a odtiaľ pekne až na váš jedálenský stôl. Prečo by ste mali na čistenie WC používať EKO drogériu?

 

ČISTENIE WC

Ekologické upratovanie nie je na Slovensku nový pojem a už roky má množstvo podporovateľov. Práve pri výrobe tradičných čistiacich prostriedkov na WC sa používajú tie najagresívnejšie chemikálie a kyseliny, ktoré končia v odpadovej vode, zaťažujú životné prostredie, čističky odpadových vôd a iné zariadenia pre recykláciu vody. Množstvo ľudí si to neuvedomuje, a s odpadovou vodou z domácnosti polieva aj vlastnú záhradku. 

https://app.productwidgets.cz/widgets/25305

AKÉ PRÍPRAVKY POUŽÍVAŤ?

Aby ste do vašej odpadovej vody nevypúšťali tony zbytočných chemikálií, výrobca Sodasan má pre vás celú paletu ekologických čistiacich prostriedkov na WC. Množstvo ľudí si mylne myslí, že ekologická drogéria je drahšia a práve kvôli tomu sa rozhodnú zvoliť klasiku. Presvedčte sa však sami, že rozdiel medzi cenami ekologickej a tradičnej drogérie je v podstate nulový.

 

DOMÁCA DROGÉRIA AJ NA ČISTENIE WC

Ak by ste chceli naskočiť na vlnu ekologickej drogérie hneď a nechcete čakať, kým vám prípravky prídu domov, môžete použiť aj to, čo už máte doma. Najuniverzálnejším a účinným čističom WC je obyčajný ocot. Navyše pomáha rozkladať aj nepekný vodný kameň. Je vhodný aj na čistenie vane, sprchového kútu, ale napríklad aj rýchlovarnej kanvice.

 

EKO PRODUKTY AJ NA PRANIE ČI UMÝVANIE RIADU

V našej ponuke máme celý sortiment ekologickej drogérie pre celú vašu domácnosť. Ekologické pracie prostriedky, ekologické prostriedky pre umývanie riadu (aj pre umývačky riadu) a rôzne čistiace prostriedky na všetky povrchy vám poskytnú všetko, čo vaša domácnosť potrebuje. Možno si kladiete otázku, prečo nemôžete všetko umývať len octom? Ocot je vhodný na záchodovú misu, umývadlo a iné, no niektoré povrchy, ako napríklad drevo, by vám mohol nenávratne poškodiť. 

ODPADOVÁ VODA BEZ CHÉMIE

Každá domácnosť spláchne denne stovky až tisícky litrov odpadovej vody do kanalizácie. Sprchovanie, kúpanie, splachovanie, umývanie riadu a všetky ostatné aktivity spojené so spotrebou vody sa dajú vykonávať aj pomocou EKO drogérie a BIO kozmetiky. Chráňte životné prostredie okolo vás, ale aj vaše zdravie a zdravie vašej rodiny.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz