NAFARBITE SI VLASY BEZPEČNE DOMA! PRÍRODNÝMI FARBAMI NA VLASY, KTORÉ ICH AJ OŠETRIA

Ak ste zvyknutá na pravidelnú návštevu kaderníčky, pravdepodobne tieto týždne trpíte. My vám však prinášame jednoduché tipy, ako si bezpečne nafarbiť sama doma. S prírodnými farbami na vlasy Logona to zvládnete bez rizika, že by ste si vlasy zničili. Poďme na to!

PRIPRAVTE SVOJE VLASY NA FARBENIE

Pred farbením si vlasy neumývajte aspoň dva dni. Po umytí sú totiž zbavené olejov, ktoré ich chránia pred poškodením, rovnako aj vlasovú pokožku. Zvážte aj použitie masiek či kondicionéra aspoň týždeň pred farbením. Dokážu uzavrieť vlas a farba bude len ťažko chytať. Rovnako si dôkladne rozmyslite farbenie vlasov, ak sú oslabené, prípadne vám v poslednej dobe vypadávajú. Ak ste splnili všetky kritéria, môžete prejsť k samotnému farbeniu!

FARBENIE PRÍRODNOU FARBOU

Prírodné farby na vlasy LOGONA sú bezpečnejšie, pretože neprenikajú do štruktúry vlasu, ale obaľujú ho zvonka. Takže máte istotu, že pri domácom farbení si nezničíte vlasy! Pri domácom farbení oceníte najmä ich krémovú konzistenciu, vďaka ktorej sa jednoducho nanášajú na vlasy. A čo viac, dokážu prekryť šediny a sú dlhotrvajúce!

77(1)

Okrem toho obsahujú aj prírodné ingrediencie, ktoré vlasy ošetrujú a regenerujú už počas farbenia. Bylinné farby na vlasy Logona obsahujú výťažok z vlašského orecha, harmančeka a rastlinné oleje, ktoré ich posilnia. Odporúčame nemeniť farbu vlasov o viac ako 3 odtiene, vtedy dosiahnete nádhernú lesklú farbu, ktorú dokážu dodať len prírodné farby.

ZAFIXUJTE FARBU PRE DLHŠIU TRVÁCNOSŤ

Nezabúdajte ani na starostlivosť po farbení! Tá je najdôležitejšia. Správna starostlivosť dokáže predĺžiť efekt čerstvo nafarbených vlasov, vďaka čomu sa budete cítiť ako po návšteve profesionálnej kaderníčky.

Značka certifikovanej prírodnej kozmetiky Logona prináša produkt na farebnú fixáciu Logona Color Fix, ktorý dokáže doslova ,,zafixovať” výslednú farbu vlasov, zosilniť jej odtieň a dodať vlasom intenzívny lesk, vďaka ktorým budú vaše vlasy pôsobiť ako bohatá koruna krásy :)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz