VESELÉ KRÉMY NA RUKY, S KTORÝMI VÁS BUDE KRÉMOVANIE BAVIŤ

V momentálnych podmienkach si ruky umývame častejšie ako zvyčajne. V rámci prevencie ich niekoľkokrát za deň dezinfikujeme. Avšak hoci v dobrom úmysle robíme všetky potrebné opatrenia, ktoré majú chrániť naše zdravie, pokožka našich rúk trpí. Ako ju ochrániť?

Časté umývanie a dezinfikovanie ruky vysušuje, čím sa narúša ochranná vrstva pokožky a môžu vzniknúť drobné ranky. Cez narušenú pokožku môžu preniknúť do tela vírusy a baktérie. Ale tomu dokážeme predchádzať pravidelným krémovaním rúk. S veselými krémami na ruky značky prírodnej kozmetiky SANTE vás krémovanie rúk bude baviť!

INTENZÍVNA STAROSTLIVOSŤ O NAMÁHANÉ RUKY

Ak sú vaše ruky namáhané, časté umývanie im na zdraví a kráse veľmi nepridá. Ale neznamená to, že si nemáte teraz umývať ruky! Treba dbať len na zvýšenú starostlivosť a pravidelnú hydratáciu. Krém na intenzívnu regeneráciu rúk SANTE obsahuje 6 prírodných olejov vrátane bambuckého masla a vzácny vitamín F, ktoré podporujú lipidovú bariéru pokožky, čím zlepšujú jej ochrannú funkciu. Tento krém je navyše bezlepkový!

78(1)

RÝCHLA DÁVKA HYDRATÁCIE PRE VAŠE RUKY

Umývate si ruky viackrát za deň? Potom potrebujete krém, ktorý nanesiete po umytí rúk a môžete okamžite pokračovať v činnosti.  Expres krém na ruky od SANTE nezanecháva mastný film na pokožke, rýchlo sa vstrebe a aj napriek tomu poskytuje vašim rukám potrebnú dávku hydratácie. Je vhodný aj pre citlivú pokožku a vôňa po mandľovom oleji sa vám bude páčiť. Veď už na začiatku sme vám hovorili, že starostlivosť s krémami od SANTE vás bude baviť!

78(2)

SOS PRE VAŠE RUKY

Umývanie rúk naše ruky nielen čistí, ale pri častom kontakte s vodou a mydlom aj vysušuje. Pokožka nemá požadované pH, je v nerovnováhe, čo je dôvodom vzniku drobných trhliniek na pokožke. Preto potrebujete krém s obsahom ingrediencií, ktoré vaše ruky zregenerujú! Tento krém na ruky Balance od SANTE vám vďaka svojmu obalu okamžite zlepší náladu, ale vďaka obsahu organického aloe vera hydratuje pokožku a dostáva ju do rovnováhy.

78(3)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz