AKO NAHRADIŤ BEŽNÉ ČISTIACE PROSTRIEDKY V DOMÁCNOSTI? TU JE ZOZNAM EKOLOGICKÝCH ALTERNATÍV

Veľa ľudí stále verí, že klasické čistiace prostriedky sú najúčinnejšie. Ale kto raz vyskúšal ekologické čistiace prostriedky, vie, že majú rovnako silný účinok a sú bez chémie! Nejde tu len o šetrenie životného prostredia, ale predovšetkým o vaše zdravie. Veď s chemikáliami v čistiacich prostriedkoch prichadzate priamo do kontaktu. Poďme si spoločne predstaviť 5 ekologických náhrad klasických čistiacich prostriedkov.

UMÝVANIE PODLAHY

Umývanie podlahy ekologicky? A čo ak by sme vám povedali, že tento bio mydlový čistič na podlahy je vhodný na takmer všetky povrchy v domácnosti, ako je napríklad laminát, drevo či kameň? Správne. Obsahuje hodnotné rastlinné bio oleje, ktoré vytvárajú ochrannú prírodnú vrstvu na povrchu.

87(1)

ČISTENIE KUCHYNE

Aj na bežné čistenie kuchyne potrebujeme tie najsilnejšie čistiace prostriedky, však? Tento prostriedok na čistenie kuchyne Sodasan vďaka sile citrusov dokonale odstraňuje mastnotu a bežné nečistoty, ktoré sa vyskytujú v kuchyni. Ak máte strach používať agresívne čistiace prostriedky kvôli poškodeniu povrchov, tento čistič je to, čo hľadáte.  Môžete ním vyčistiť aj nehrdzavejúcu oceľ, keramiku, sklo a plasty.

87(2)

ČISTENIE KÚPEĽNE

Prinášame vám aj skvelého pomocníka do kuchyne, ktorý je vhodný na sklené povrchy, umývadlá, sprchové kúty aj obkladačky. Jeho sila je v tom, že má schopnosť odstrániť vodný kameň. Tento čistič na povrchy v kúpeľni aj skvele vonia vďaka obsahu čistých rastlinných substancií. 

87(3)

UMÝVANIE RIADU

Viete, koľko priemerne miniete vody pri umývaní riadu? Asi 60 litrov! A je nutné túto vodu ešte znečisťovať? Nie je. Tento tekutý prostriedok na riad Sodasan je šetrný k prírode, ale aj k vášmu zdraviu. Na riadoch nezanecháva žiadne chemické stopy, neobsahuje farbivá ani konzervanty! 

87(4)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz