ZLUPOVACIE MASKY – NA ČO SLÚŽIA A AKÉ ALTERNATÍVY?

Zlupovacie masky ešte stále nie sú také rozšírené, ako iné typy pleťových masiek. Najčastejšie ich môžete vidieť v nejakom filme a používajú ich skôr v profesionálnych kozmetických salónoch. V dnešnom článku si ukážeme, že zlupovacia maska nie je nič nedostupné a že si ju pokojne môžete spraviť aj doma.

ZLUPOVACIE MASKY

Zlupovacie pleťové masky sú ideálnym riešením vašich pleťových problémov a nedostatkov. Množstvo žien si ich používanie a nanášanie užíva, pretože sa môžu celú hodinu venovať len sebe a príprava či aplikácia takejto masky je doslova relax. Zlupovaciu masku si pokojne pripravíte aj doma, napríklad s pomocou tenkých hygienických vreckoviek, ktoré nanesiete na požadované miesta na vašej pleti nasiaknuté vybraným prípravkom, necháte ich zaschnúť, a po 30-60 minútach ich jednoducho „zlupnete“. Keďže maska otvorí vaše póry, dostane sa k nečistotám, s ktorými sa jednoducho povedané spojí a zaschne. Pri stŕhaní masky tak vytiahnete z vašich pórov aj požadované nečistoty. Teraz sa pozrime na to, aké prípravky môžete do zlupovacej masky použiť.

OBĽÚBENÉ ČIERNE MASKY

Čierne BIO pleťové masky obsahujú aktívne uhlie a odporúčame ich používať dvakrát do týždňa. Karbónové masky sú vhodné pre citlivú pokožku aj pre alergikov, vašu pokožku nepodráždia a pomôžu vám ju dokonale vyčistiť.

 

MASKY NA ČIERNE BODKY A UPCHATÉ PÓRY

Minerálne masky na póry a masky na čierne bodky tvoria alternatívu, ktorú môžete tiež použiť na výrobu zlupovacej masky. Zlupovacie masky sú efektívnym riešením odstránenia nepekných čiernych bodiek a pre dokonalé vyčistenie upchatých pórov.

ALTERNATÍVA – PRÍRODNÝ A DOMÁCI PEELING

Ak nemáte dostatok času na pleťovú zlupovaciu masku, určite sa poobzerajte v našej ponuke prírodných peelingov na pleť. Aplikácia peelingu vám nezaberie toľko času a pomôže vám spoľahlivo vyčistiť vašu pleť. Peeling si môžete urobiť aj doma z rôznych surovín, napríklad z použitej namletej kávy.

KRÁSNA PLEŤ S BIO PRODUKTMI

Prezrite si celú našu ponuku BIO pleťovej kozmetiky. Hydratujte, ošetrujte a čistite vašu pokožku s použitím prírodných látok bez pridaných chemikálií. Presvedčte sa doslova na vlastnej koži, že najlepšiu starostlivosť jej dokáže poskytnúť práve príroda.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz