PRIPRAVTE SVOJU POKOŽKU NA LETNÉ OPÁLENIE

Opálenie a snedý vzhľad pokožky je prirodzený mechanizmus pokožky. Čím viac je pokožka vystavená slnku, tým viac sa množia melanocyty, ktorých úlohou je produkovať melanín, ktorý je vlastne hnedým pigmentom, ktorý považujeme za opálenie. Ako svoju pokožku čo najlepšie pripraviť na opálenie a ochrániť? 

ZAČNITE PRÍRODNÝM EXFOLIAČNÝM PEELINGOM

Chcete dosiahnuť rovnomerné opálenie? Mali by ste začať peelingom, ktorý odstráni odumreté časti pokožky. Vďaka tomu bude mať pokožka rovnomernú štruktúru a navyše napomáhate jej regenerácii. Exfoliačný peeling od ALGA MARIS z laboratórií BIARRITZ dokáže šetrne vyhladiť pokožku. Vďaka výťažku z hnedých rias oživuje pokožku a zlepšuje jej štruktúru! Jeho exotická vôňa navyše očarí vaše zmysly, čo sa v rámci relaxu veľmi hodí, však? 

75(1)

HYDRATÁCIA PRED AJ PO OPAĽOVANÍ 

Dehydrovaná pokožka je drsná a bez života, preto dbajte na dôkladnú hydratáciu pred aj po opaľovaní! Len na hydratovanej pokožke vynikne opálenie. Suchý olej OCÉANE značky ALGA MARIS obsahuje konopný olej a iné rastlinné oleje, ktoré vyživujú a skrášľujú pokožku.Suchý olej jej dodá stratenú hydratáciu, ktorú nevyhnutne potrebuje po opaľovaní. Jeho textúru a príjemnú vôňu si zamilujete! Navyše je vhodný aj na tvár. 

TIP NAVYŠE TÓNOVACÍ KRÉM NA TVÁR

Vymeňte v teple ťažké makeupy za ľahký tónovací krém, ktorý ochráni pleť pred škodlivým slnečným žiarením a navyše jej dodá jas! Správny tónovací krém poskytne vašej pleti rovnomerný tón a hydratuje ju počas celého dňa. Tónovací krém prírodnej kozmetiky ALGA MARIS z laboratórií BIARRITZ ochráni vašu pleť a navyše zabraňuje predčasnému starnutiu pleti vplyvom voľných radikálov. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz