JE FARBENIE VLASOV V TEHOTENSTVE BEZPEČNÉ? S PRÍRODNÝMI FARBAMI NA VLASY ÁNO!

Farbenie vlasov patrí v tehotenstve k diskutovaným témam. Farbiť si vlasy alebo nie? Veľa ľudí sa prikláňa k názoru, že počas tehotenstva by si mala budúca mamička farbenie odpustiť. Ale existuje prírodná alternatíva, ktorá je bezpečná pre vás, vaše bábätko aj vlasy!

Bežní výrobcovia farieb na vlasy tvrdia, že súčasné farby sú v plnej miere bezpečné. Ale čo výpary? Okrem toho farby prichádzajú do styku s našou pokožkou, o ktorej vieme, že nie je nepriepustná. Naozaj sa nemôže nič stať? Ak chcete mať absolútnu istotu, vyskúšajte prírodné farby na vlasy, ktoré pracujú na inom princípe ako bežné farby. V ich zložení nenájdete peroxid ani amoniak, ktorý je v tehotenstve veľmi diskutovaný. Prírodnému farbeniu vlasov sme sa venovali aj v tomto článku. 

MAJÚ PRÍRODNÉ FARBY NA VLASY ROVNAKÉ VÝSLEDKY AKO TIE BEŽNÉ? 

S prírodnými farbami na vlasy dosiahnete rovnaké účinky ako s klasickými farbami na vlasy. Rozdiel je v tom, že sú šetrnejšie k vašim vlasom a poskytujú im navyše aj starostlivosť. Rozmaznávajú vaše vlasy už počas farbenia vďaka prírodným ingredienciam. Obsahujú napríklad výťažok z vlašského orecha, harmanček či vzácne rastlinné oleje z kontrolovaného ekologického hospodárstva. 

83(1)

EŠTE SOM PRÍRODNÉ FARBY NESKÚŠALA. AKO ÚČINKUJÚ? 

Prírodné farby na vlasy pracujú na inom princípe. Neprenikajú do štruktúry vlasu, ale obalia ho zvonka. Vďaka tomu pôsobia vlasy prirodzenejšie ako po klasickom farbení. Pomáhajú vlasom k regenerácii, ktorú po dlhodobom chemickom farbení potrebujú! A ako bonus, budú mať objem.

83(2)

KDE ZOŽENIEM PRAVÉ PRÍRODNÉ FARBY NA VLASY?

Ak hľadáte prírodné farby na vlasy, spoľahnite sa na osvedčené a certifikované značky prírodnej kozmetiky. Na našom trhu pôsobia značky prírodnej kozmetiky na vlasy LOGONA a SANTE, ktoré majú svetoznáme farby na vlasy a výborné výsledky! Nájdete ich aj v našej ponuke. Nezabudnite ani na prírodnú starostlivosť o vlasy!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz