UDRŽIAVAJTE SVOJU DOMÁCNOSŤ V HYGIENICKEJ ČISTOTE POMOCOU TRADIČNÉMU (BIO) OCTU

Ak by sme vám mali odporučiť jeden jediný čistiaci prostriedok do domácnosti, bol by to ocot. Ocot dokáže intenzívne vyčistiť povrchy a neutralizovať nepríjemné zápachy. Vďaka octu dokážete udržať svoju domácnosť hygienicky čistú.

ČISTENIE KUCHYNE POMOCOU OCTOVÉHO ČISTIČA

Naša kuchyňa potrebuje silu octu asi najviac. V kuchyni trávime veľa času, či už prípravou jedla a umývaním špinavého riadu. Okrem toho si veľa baktérií a vírusov donesieme z vonku - veď v kuchyni skladujeme jedlo, preto si pravidelne nosíme suveníry s nákupom potravín až k nám do kuchyne! Preto by ste mali venovať pozornosť pravidelnému čisteniu a dezinfekcii kuchyne. 

Silu octu poznali už naše staré mamy, ktoré častokrát nemali ani iné čistiace prostriedky. Octový čistič dokáže vyčistiť vašu chladničku od baktérií a neutralizovať v nej zápachy. Rovnako ho použite na čistenie poličiek, kde skladujete jedlo, taniere a príbory. Dokáže odstrániť aj vápenaté či mastné usadeniny v kuchynskom dreze a na vodovodných batériách. 

AKO VÁM POMÔŽE OCOT V KÚPEĽNI

Ocot je známy ako účinný bojovník proti vápenatým usadeninám. A tie sa nachádzajú najčastejšie v kúpeľni, však? Octovým čističom môžete vyčistiť celú kúpeľnu a to doslova! Pomôže vám s vápenatými usadeninami na vodovodných batériách, kachličkách, či v umývadle. Jeho intenzívnu čistiacu silu môžete využiť aj na čistenie WC dosky, koša na drobné odpadky v kúpeľni a usadeniny v záhyboch práčky. Na to je octový čistič ako stvorený.

81(1)

KDE SA DÁ OCTOVÝ ČISTIČ EŠTE POUŽIŤ?

Octový čistič má ďaleko univerzálnejšie použitie ako len čistenie kuchyne a kúpeľne! Dokáže hygienicky vyčistiť kľučky na dverách a oknách. Dobré výsledky dosiahnete aj pri čistení odpadkového koša, pretože ako sme vám už hovorili, dokáže neutralizovať zápachy. Môžete ho použiť aj na dôkladné čistenie podlahy - na 10l vody použite 1dl octového čističa a dôkladne vyumývajte podlahy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz