RÚŽE PRE SUCHÉ A POPRASKANÉ PERY – IDEÁLNE NA CHLADNÉ POČASIE

Rúže na pery patria k neodmysliteľnej výbave každej dámy. Nie vždy sú však rúže vhodné pre citlivé pery. Najmä v zimnom mrazivom období, ale aj počas letných horúčav má mnoho ľudí problém so suchými a popraskanými perami. Výberom kvalitného prírodného rúžu sa však môžete tohto problému ľahko zbaviť a zároveň budete vyzerať skvele.

RÚŽ NA SUCHÉ PERY  

V našej ponuke prírodných rúžov na pery nájdete obľúbené značky ako SANTE. Pri jednotlivých modelových radoch je na výber množstvo zaujímavých farieb a odtieňov. Určite vás zaujme aj fakt, že medzi prírodnými rúžmi na pery nájdete napríklad aj rúže s hydratačnou funkciou.

PREČO BIO BALZAM NA PERY?

Rôzne svetové národy žijúce v extrémnych podmienkach (vysoké nadmorské výšky a celoročné mrazy v Himalájach alebo vysoké teploty v púštnych krajinách) nepoznajú balzamy na pery. Používajú iné prostriedky na ochranu pier pred popraskaním. Napríklad v Tibete sa pije čierny čaj so soľou a maslom z Jaka. Vďaka maslu z mlieka tohto zvieraťa sa na perách vytvorí mastný povlak, ktorý ich chráni. Iné národy zase používajú loj z rôznych ulovených zvierat alebo dokonca rybí tuk.

 

ZABUDNITE NA PARAFÍN V BALZAMOCH

V bežných balzamoch na pery sa vyskytuje parafín, ktorý však rozhodne neodporúčame používať. Vzniká naň totiž doslova závislosť. V balzamoch na pery z našej ponuky sú len prírodné výťažky bez chemikálií. Balzamy tak nezaťažujú pokožku na vašich perách, no práve naopak – vyživujú a chránia ju.

OBJAVTE CELÚ NAŠU PONUKU PRÍRODNÝCH PRODUKTOV

Okrem spomínaných produktov nájdete v našej ponuke napríklad aj lesky na pery, ale aj kompletný sortiment výrobkov z prírodných materiálov, ktoré poskytnú vášmu telu tú najlepšiu starostlivosť. Doprajte si to, čo si naozaj zaslúžite a začnite vaše telo rozmaznávať s použitím prírodnej kozmetiky.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz