PRÍRODNÁ KOZMETIKA VÝHODNE.

Chcete používať kvalitnú prírodnú kozmetiku a nepotrápiť svoju peňaženku?

Zdá sa Vám prírodná kozmetika pridrahá? Cena prírodnej kozmetiky je hlavne odrazom jej vysokej kvality a kvality použitých zložiek - čistých certifikovaných BIO olejov a extraktov. V certifikovanej prírodnej kozmetike sú použité v čo najväčšej miere ingrediencie z kontrolovaného ekologického pestovania alebo certifikovaného zberu vo voľnej prírode. Zber surovín prebieha šetrným spôsobom, aby nedošlo k poškodeniu životného prostredia. Teda pri zrode a samotnej výrobe je braný ohľad na prírodu a životné prostredie.

Certifikované produkty nesmú byť testované na zvieratách. Nie je povolené akékoľvek testovanie na zvieratách či už samotným výrobcom, alebo inej tretej strany v akejkoľvek fáze vývoja  či výroby až po konečný produkt. Ani testovanie ingrediencií a surových materiálov, ktoré výrobca používa. Absolútnym zákazom je používanie surovín pochádzajúcich zo zvierat ako napríklad zvierací tuk či kolagén.

V kozmetike sú použité vysokokvalitné rastlinné oleje a extrakty. A samozrejme nie sú použité látky z petrochemického priemyslu – PEG, parafíny, syntetické konzervačné látky. Povolené sú iba prírodné konzervačné látky, ktoré sú dôležité na ochranu a odolnosť prípravkov.  Nie je povolená sterilizácia prírodných zložiek a konečných produktov rádioaktívnym ožarovaním na zabezpečenie mikrobakteriálnej stability.   

Dnešná ponuka prírodnej kozmetiky je veľmi široká a je ťažké sa v nej orientovať, keď nie ste chemikom alebo nemáte jednoducho čas čítať jednotlivé etikety o zložení produktov. Preto je jednoduchšie orientovať sa podľa certifikátov, ktoré sú vyznačené na obaloch. Certifikáty známe v našich zemepisných šírkach sú známe certifikáty: nemecký certifikát, ktorý je všeobecne pokladaný za najprísnejší BDIH, francúzsky - , NaTrue, ECOCERT, CPK, a mnohé ďalšie.

Odhliadnuc od všetkých výnimočných vlastností prírodnej kozmetiky si z dnešnej ponuky môžete vybrať i prírodné produkty s dobrou cenou. Rôzne značky ponúkajú výhodné balenia prírodných sprchový gélov napríklad sante v 950ml balení. Môžete si vybrať sprchový gél s kokosovou vôňou alebo unisex s citrusovou vôňou. Vlasový pŕhľavový šampón v 500ml balení ponúka značka Logona. Vo svojej ponuke prírodných šampónov nezaostáva ani značka sante. Vo svojej ponuke má prírodný kokosový šampón v 500ml a 950ml balení a šampón s ginkom vhodný pre celú rodinu. Na ošetrenie pokožky po sprchovaní odporúčame prírodné telové mlieko sante. Pre bábätká nájdete na našej stránke www.bior.sk prírodný kúpeľ neobio s výhodnou cenou pre väčšie deti neobio prírodný detský šampón a detský prírodný sprchový gél. Neváhajte a nakupujte prírodnú kozmetiku výhodne!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz