Tipy na jednoduché účesy pre polodlhé vlasy

Hľadáte inšpiráciu na účesy pre polodlhé vlasy? Možnosti sú priam nekonečné. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré vás môžu inšpirovať. 

Stredne dlhé vlasy ponúkajú obrovské množstvo možností. S polodlhými vlasmi viete vytvoriť nespočetné množstvo štýlových a zároveň jednoduchých, zvládnuteľných účesov. Či už hľadáte ležérny každodenný vzhľad alebo elegantný štýl na špeciálnu príležitosť, všestrannosť stredne dlhých vlasov priam otvára dvere vašej kreativite. 

Tu je niekoľko tipov a inšpirácií na jednoduché a krásne účesy pre polodlhé vlasy.

Rozcuchané vlny

Túžite po uvoľnenom a šik vzhľade? Pomôžu vám voľné, rozstrapatené vlny. Pomocou kulmy vytvorte jemné vlny a potom ich zľahka rozčešte a rozstrapaťte prstami. Tak bez väčšej námahy dosiahnete uvoľnený, no pritom stále trendy vzhľad. Tento účes je ideálny ako na bežné denné nosenie, tak aj na formálnejšie udalosti, pričom vám poskytne akýsi uvoľnený pôvab. 

Náš tip: Potrebujete vaše pôvabné vlny zafixovať? Pomôžte si lakom na vlasy s výlučne rastlinným zložením, ktorý váš účes nielen účinne zafixuje, ale vaše vlasy a pokožku hlavy zároveň vyživí.

Polovičný drdol

Polovičný drdol je vždy trendovou a zároveň praktickou možnosťou, ktorá spája sofistikovanosť s ľahkosťou. Jednoducho si z horných vlasov spravte bežný drdol a zvyšok nechajte rozpustený. Tento štýl je ideálny pre rušné dni, alebo keď chcete štýlový, ale nekomplikovaný vzhľad. 

Ak túžite predsa len po niečom špeciálnejšom, drdol môžete zároveň ozvláštniť vrkočom. Ako na to, si môžete pozrieť aj v priloženom videu: 

 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Whitney Lynne (@whitney_lynne)

Vyhrajte sa s klasickým chvostom

Chvost, „cop“, nazvime to ako chceme, nemusí byť vždy rovnaký a už vôbec nie nudný! Stačí, ak zapojíte trošku kreativity a aj bežný chvost viete ozvláštniť či už iným zopnutím vlasov, vrkočom, alebo iným jemným detailom, ktorý spraví z každodenného účesu výnimočný vzhľad vhodný aj na formálnejšie udalosti. 

Ak vám chýba inšpirácia, vo videu nižšie nájdete hneď 10 účesov s chvostom pre dlhé a polodlhé vlasy. 

 

Nízky drdol

Pre sofistikovanejší a uhladenejší vzhľad vyskúšajte tzv. nízky drdol. Tento účes sa hodí na bežné aj formálne príležitosti. Vytvorte voľné kučery alebo vlny predtým, než si vlasy zložíte do nízkeho drdola, alebo sa len vyhrajte s ich uložením, aby ste získali požadovaný objem. 

Ako na to? Inšpiráciu znova nájdete aj vo videu: 

 

Pozdvihnite vás účes vhodnými doplnkami

Pokiaľ ide o jednoduché účesy, práve vhodné doplnky ich môžu povýšiť na celkom inú úroveň. Zvážte pridanie sponiek do vlasov alebo čeleniek na doplnenie vášho vzhľadu. Doplnky vám nielen dodajú šmrnc, ale pomôžu tiež udržať váš účes.

Nezabúdajte na vhodné stylingové produkty

Dosiahnutie pekného účesu, ktorý vydrží, je často aj v rukách vhodných stylingových prípravkov. Vyberajte si také, ktoré vaše vlasy zbytočne nezaťažia, ale ich naopak udržia zdravé a vyživené. V rade stylingových produktov od značky Bioturm nájdete penové tužidlo, stylingový gél alebo prírodný lak na vlasy bez nepríjemného lepivého efektu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz