Tipy na krátke účesy pre jemné vlasy

Máte jemné krátke vlasy a stále túžite po väčšom objeme či hustote? Máme pre vás niekoľko tipov na krátke účesy pre jemné vlasy, s ktorými budete pôsobiť šik, elegantne a mladistvo. 

Krátke účesy môžu byť štýlovou a praktickou voľbou pre tie ženy, ktoré majú jemné vlasy. Krátke účesy jemným vlasom dodajú objem a vytúženú textúru, pričom zároveň zdôraznia črty tváre. Ktoré účesy sú najvhodnejšie pre krátke jemné vlasy?

Objemný krátky „bob“

Bob účes bude moderný vždy. Ide o nadčasový a všestranný krátky účes, ktorý mimoriadne pristane aj jemným vlasom. Dodá im rozmer a objem, a to najmä v prípade správneho strihu - rozhodnite sa pre kratšie vlasy vo vrchnej úrovni a dlhšie okolo tváre. Uvidíte, že za účes v štýle „bob“ sa nebudete musieť hanbiť ani v Paríži.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andrew De Mio (@andrewjamesdemio)

Krátky účes á la „pixie“

Tzv. „pixie“ strih môže s jemnými vlasmi pôsobiť mimoriadne šik! Pre trendy a moderný vzhľad sa rozhodnite pre výraznejšiu textúru strihu. Vďaka tomu vlasom dodáte objem a pohyb a váš účes tak bude pôsobiť elegantne bez akejkoľvek námahy. So správnymi prírodnými stylingovými produktami textúru vlasov ešte zvýraznite a váš nový účes si načisto zamilujete.  

Účes á la „pixie“ bude nadčasový a trendy jednoducho vždy.   

Vyhrajte sa s ofinou

Niekedy naozaj stačí len pridať ofinu. Začlenenie ofiny vyčesanej nabok môže okamžite pozdvihnúť váš krátky účes a pridať vlasom objem. Ofina tiež pomáha prirodzene orámovať tvár a dodáva jej lichotivý mladistvý vzhľad.  

 

Nakrátko, ale s objemom!

Krátky „huňatý“ účes dodá vašim jemným vlasom hravosť a dynamiku. Tento vrstvený štýl pridá jemným vlasom objem, textúru a vlasy budú pôsobiť hustejšie a plnšie. Okrem toho pri ňom omladnete snáď aj o celú dekádu!  

Použite prírodný lak alebo gél na vlasy a vyhrajte sa s vaším novým krátkym účesom do detailov. 

 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justine Curran (@jmbird)

Jemné vlasy si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť priamo z prírody

Pri stylingu a úprave jemných vlasov je nevyhnutné používať produkty, ktoré im poskytnú objem bez toho, že by ich zbytočne zaťažovali. Rad stylingových produktov od značky Bioturm je špeciálne navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám jemných vlasov. Ľahké receptúry s čisto prírodnými zložkami pomáhajú posilňovať a zväčšovať objem vlasov, poskytujú dlhotrvajúcu fixáciu a pružnosť. 

Všetko sa však začína už výberom toho správneho šampónu. Vedeli ste napríklad, že vašim vlasom môže mimoriadne pomôcť chmeľ? Práve výťažok z chmeľu pomáha posilňovať a vyživovať vlasy, podporuje celkové zdravie a odolnosť vlasov.  

Prírodný pivný šampón od značky Logona obsahuje jemné látky a extrakty z piva, agátového medu a nechtíka lekárskeho. Práve vďaka nim vaše vlasy opäť získajú objem, plnosť a lesk. Vyskúšate ho?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz